ÄNTLIGEN!

Var just iväg med moppen och hämtade min kavaj hos Elis så min outfit blev fulländad.
Men nu måste jag göra resten av mig klar byebye
+ kavajen

VALBORG

Det är valborg och jag klarade körningen hur bra som helst, vad annars lixom? ;)
Iaf så kom också boyfriendshortsen idag som jag beställte hem för ett tag sen, kommer ni ihåg?
Lägger upp en bild på dom och så får jag önska alla en trevlig kväll. Själv kommer det att bli årets första grillning, MUMS

En känsla av fräschhet..

......Är precis vad jag inte har nu, så jag hoppar in i duschen drar en hårinpackning, rakar benen och noppar ögonbynen, det ska nog göra susen för sen får jag hoppa ner i en fräsch säng med nya fräscha lakan. Då kan vi snacka fräschhet..

Jag just nu: äcklig

Teoriprov

Har nyss bokat Teoriprovet hos transportstyrelsen 10/5 klockan 15.00, Hoppas jag kan allt då, kommer ha nästan hela veckan i sthlm att läsa på.
Iaf nu är jag FETT hungrig men jag orkar inte göra någon mat så jag väntar på att mamma ska komma hem och vara med betjänt. Förövrigt så kommer Josefin och Felicia med resten av deras familj hit imrgon på Valborg, det ska bli kul att träffa dom igen, har ju trots allt känt dom sen födseln.
Jag och Felicia har till och med varit i Tunisen när vi var 9 månader, shit jag har så mycket minnen med dom. (L)
-
Så jag måste passa på att lägga upp några oldies, ;)


Josefin, bror, Felicia och jag.


Jag och bror Chilli´n on the beach HAH! =)

Jag och Felicia åker pulka, obersevera mina goa kinder Ha-HA! =)

Jag önskar att jag hade en sån rumpa nu också :(

Jag, Josefin och bror på Hörneforsbadet =)

Felicia, Josefin, Jag och Bror.

Nu ser dom ut såhär och ja ni vet ju redan hur jag ser ut så :)


Det finns mycketmycket fler bilder men det skulle ta ett segel att lägga upp hälften av dom så det för duga.

från vaggan till graven.



Landsväg

hello, dålig uppdatering igår jag vet. Men jag orkade precis ingenting igår jag bara låg i sängen hela dagen/kvällen med ett glas vatten. Iaf I´m back, med lite lägre feber iaf.
Anledningen till att jag ändå far på körningen trots mitt tillstånd är för att det bara finns en chans och det är nu. Annars måste jag vänta till i juni och det pallar jag inte så idag ska jag ut på landsvägen. Wish me luck =)
Inga bilder bjuder jag på heller ser faktis ut som en upsvullen hamster hahah :)


Feber

Har varit ute med körskolan och kört moppe med 39 graders feber. Ska äta mat nu om jag orkar, är inte så hungrig. Har inte sovit på hela natten. Kallsvettas och haft andnings problem hela natten. Kan de vara sprutan?
Iaf det vet jag inte men peace out

damn,

Har värk i armen efter sprutan och känner mig febrig. Det är nog ett tecken på läggdags. Sovsött snyggingar



nessesary

Tog sprutan, det gick bra och jag överlevde trots att jag hatar sprutor!, passade också på att köpa lite nödvändiga saker.
Nu ska jag bara ta  det lugnt ett tag och senare ikv blir det träning!

BORING

Provet är gjort det gick awesome, nu väntar jag på att tyskan ska börja sen musik sen checkar jag ut från skolan och drar ut i vida världen !! =)
Ni får underhållas med ett par CP-Bilder som jag har tagit ;) ;)
-"OLIVIA SLUTA DÅ" ?"
OVER AND OUT

dagens planer!

SKOLA( Har NO-prov nu på morgonen men tisdagar älskar vi ändå, börjar 09.25 och slutar 14.00 (y) )
-
KÖRSKOLAN(ska plugga lite teori eftersom jag har körning onsdag torsdag och fredag)
-
SPRUTA( Den 3:e och sista sprutan för livmoderhalscancer ska tas, kommer jag att överleva?..)
-
PLUGGA ( Som vanligt dårå, måste skriva klart en Labbrapport som egentligen skulle vara inne idag.)
-
TRÄNING




jag ska värma min kropp i duschen!

Kom nyss hem från ett blåsigt Campus fast med en vinst med 2-0. Nu ska jag duscha varmt som fan och sen blir det plugg resten av kvällen , har prov imrogon..
-
-
-
Jag kommer ihåg även fast jag inte vill minnas.

Match!

Nu cyklar jag iväg på match @ Campus
bye

två snabba.

Har du fått sommarjobb?
Nej det har jag inte, sökte till ett men jag var tyvärr inte en av dom som fick det, ska dock kirra lite cash genom att klippa morfar och mormors gräsmatta, =)

Vars köpte du den och hur mycket kostade den?=)
Moppen köpte jag beggad på blocket för 15.000kr.





outfit

hej på er, steg upp 06.30 och nu ska jag börja gå till skolan!
Dagens outfit och facelook, nomakeup

söndag

Söndag, dagen vi alla hatar..! , iaf så var det ju superfint väder så jag hängde med Amos och Olle en runda på min cykel medans dom åkte sina Longboards HAH , sen hamnade vi en stund på Gamila där UIK lirade match och sen drog jag på min egen match=)
Vi förlorade med 1-2

Nu sitter jag och käkar, ska sen duscha och ta tag i No:n


Gammal bild på mig från i Somras, ska nog slinga tillbaka håret så när jag är i sthlm :)

godmorgon

Godmorgon everyone. Jag har sovit som en kråka eftersom min lillasyster inte har sovit på hela natten. Ist så jävlades hon med mig, AS kul..

Anyway, nu när jag vaknade kände jag av halsen och jag tänker inte bli sjuk så jag ska knarka lite halstabletter och dricka te nu till frukost så jag kan lira matchen med F17 mot Umeå Södra Ungdom. Direkt efter har vårat lag match på Campus, vet dock inte om vi ska vara med på den jag Ebba och Jennifer, vi kanske inte hinner. Men som sagt, nu äre frulle som gäller.


HAHA jag har damp

nej Olivia nej.

Vad fan håller jag på med? sluta nu innan det går för lång förstör allt, det här är sååå inte okej.

don´t let it go to far

DENIM

HITTADE LITE JEANS m.m I GARDEROBEN.. ;)


svar på tal!

HAH, är du blind eller skrev jag inte att jag hade kört runt? L-O-L

Fredagsmys!

ikv blir det bara att ta det lugnt, har ju körning med moppen klockan 9.00 på morgonen imorgon...
Så här brukar det se ut när jag och Victoria ska äta.... ibland AAHAH! =)
Typ ganska mycket KESO i olika former HAH!!


VAFAN HAMPUS?

HAHA- Hampus kissade på sig på lektionen...

Sant eller Falskt? ;)



SECRET

Min blogg är as tråkig just nu, jag vet. Men jag kan ju iaf berätta en lite pinsam sak..

Jag sover ALLTID med min nalle när jag sover hemma. Oavsett om jag måste springa runt hela huset för att leta den innan jag ska sova. Utan nalle känns det som om någonting saknas.


Jag och min älskade Nalle, som ni märkt så har den inget namn efter alla dessa år så varför inte hjälpa mig att döpa den nu? ;) Kom med förslag!



Idag efter skolan så ska nog träffa Victoria och vi ska hitta på något. Har faktis inte varit med mina vänner på ovanligt lång tid. Har varit så upptagen och det kommer jag tyvärr vara i helgen också :(
Men jag älskar dom ändå! :)




=)

Hello, sitter och pluggar nu. Jag och pappa har varit och köpt olja och tankat moppen. Imrgon ska vi byta tändstift eller något sånt jag vet inte. Iaf så suger jag på att blogga just nu, men jag har inte tid och orkar inte. Min kamera har damp och bilderna blir fula och suddiga.
Imorgon är det fredag och det älskar jag ♥



but tomorrow never comes.

Jag vill hem nu. Hem och se på film, fyfan va skönt!
Men först tror jag att vi ska pilla i KOHJÄRTA på Non idag, mysigt va? iaf så är det roligare att stycka ett hjärta en ätt ha genom gång, pallar inte vara som mesarna som inte ens vågar kolla. I MED KNIVEN BARA, KOSSAN ÄR JU FÖR FAN DÖD!
-
Iaf så ska jag och pappa troligtvis meka lite idag, funderar på att dra på mig den supersexiga mekar overallen som vi har i garaget! ;)

Jag har bestämt mig.

Den här veckan har och kommer i fortsättningen bestå av plugg, enbart nästan. Skolan och trafikskola, i princip skola hela dagarna till på fredag nästa vecka då jag har bestämt mig för att boka provet som sägs vara SJUKT SVÅRT iår.
Efter skolan så spenderade jag faktis 2,5h på körskolan. Var rätt slut när jag kom hem ända till pappa kom hem med min moppe, så jag körde runt lite och sådär. Det kändes as skönt men ändå inget jätte speciellt :)
Grannen tog fram sin lätta motorcykel som går vadå? typ 100km/h och min lilla fjärt på 56km/h. Aja jag är inte ett dugg avundsjuk, vågar ändå inte köra så fort (A)

nyduschad

Kom nyss ut ur duschen efter träning och ska ta mig lite mango och keso, mitt nyttiga liv återupptogs nämligen igår efter en hel del fusk över helgen ;) Iaf så va jag och pappa och handlade lite så jag fick med mig hem vad jag ville ha , b.la. Mini Keso och keso med typ chili smak, avokado och en mango , MUMS! :)
Nu måste jag plugga men jag lägger upp bilder på hjälmen som pappa köpte. Funderar på att kanske byta men vi får se hur jag gör , vad tyckte ni om den? :)

ny hjälm

Drog till körskolan efter skolan idag för att göra fler frågor. Ska typ köra järnet nu så jag kan göra provet nästa fredag innan jag drar till huvudstaden.
Pappa kom hem med 2 nya hjälmar idag. En till mig och en till min lillasyster, bild på min hjälm kommer senare. Den var inte så märkvärdig men det funkar absolut att bära på huvudet =)
Nu ska jag göra mig iordning för träning på Campus halv 8 sen blir det ännu mera plugg...
hittade en söt bild på mig och vic haha :)

ÄNTLIGEN!

DET HÄR MIN NYA POJKVÄN (L)


Den toppar 56km/h och jag kommer nog vara död innan sommaren är slut, men det är det värt! , eller? haha

svar på tal!

HAHA- det va det dummaste jag hört? tror du jag la upp videon för att ni skulle skratta med mig, antagligen åt mig . det handlar om att bjuda på sig själv, Tönt!

Måndag 19 April 2010

Hej på er, det va längesen jag gjorde en tråkig allmän text om dagen så jag gör det nu.
Jag ställde klockan på 06.30 och steg upp direkt då det pep, ingen snooz idag inte! Gjorde mig iordning och åt en skål med Fil och flingor för att sedan promenera till skolan. Förutom musiken i mina öron så fick jag sällskap till skolan av min granne.

Blev lite orolig att jag inte skulle få Lämplighetsintyget till moppekortet eftersom det dröjt så jävla länge. Så jag bad pappa ringa till transportstyrelsen och kolla upp om det blivit något fel. Efter lunchen fick jag ett trevligt mms av pappsen på det efterlängtade brevet. Så nu kan jag sluta ora mig för det.

Efter skolan blir det en sväng förbi körskolan och sedan ska jag fara och kolla på en moppe. Skulle helst vilja ha en Aerox men orkar inte köpa ny och det har inte kommit ut några najsiga så det kan hända att det blir en Peugot Speedfight 2, men det funkar lika bra.
Nu börjar matten hejdå ;*

VECKANS FET DISS

Björn Borg trosor

Finns det något värre än att dra på sig ett par Björn Borg trosor innan en Fotbollsmatch? Nej det finns det inte. Det är verkligen det oskönaste man kan lira i. Dom far upp till typ hakan. Jag har alltid tyckt att det är dom oskönaste trosorna med dom har ändå lyckats bli mina såkallade "matchtrosor".
tillomed String är så mycket skönare att spela i, då behöver man ju inte beskymra sig om att dra ur dom ur stjärten då det skär in, det är ju då dom sitter som dom ska lixom !



Det alla har väntat på...

Ni älskar säkert min rock teknik, spec när jag sådär halvböjjer lite på knäna för att få upp ring jävlen HAHAH

förlust.

Vi förlora sista matchen, har nyss duschat en het jävla dusch och ska ner på samlingen som vi har om en liten stund!
------
Lite bilder från idag. bla hur det snöiga matchen såg ut..

bilder.!

Det spelas match klockan 15.00 så nu tar vi det bara lugnt och jag passar på att lägga in några bilder =)

Luleå

Tjenis penis. Lyckades fixa internet på rummet. Har nyss kommer hem från den sista matchen idag som vi vann. Sjukt bra match faktis! Nu har vi nyss badat och bastat, mycket skönt. Ni får ha en trevlig kväll och njuta av dom fina bilderna som jag och liv tog i minibussen som tidsfördriv , PUSS

"pappa jag får inte igen väskan!"

Väskan är inte färdig packad och jag får inte igen den, hur ska detta gå?
Nu drar jag peace out

nya overallen.

Vi drar en intressant ställning . hmm?!
Nu måste jag packa , vi kanske hörs imorgon, kanske inte :) om inte, ha en trvligt helg för det ska jag ha!

skorskorskor!

Kom hem från stan med 3 skor jippi!,
Nu ska jag käka och göra mig iordning för träning ute, men det är väl något i luften man ska väl hålla sig inne? , ajja i don´t know.
Ikv får vi dom nya träningsoverallerna och imorgon 10.45 bär det av till Luleå, vi ska bo på Scandic och det tackar jag gud för!
Vet inte om jag kommer kunna uppdatera något men det lär ni ju märka! =)



Nya löparskor!

Nya fotbollsskor!

Nya vanliga tygskor, fast skönare! :)

A light shining through

Hola, Ligger just nu i sängen och kollar igenom lite av bilderna som jag och coolingarna tog som tidsfördriv under matchens gång. Jag måste säga att det finns några bilder på mig och Ebba som är Olagliga. Dom håller vi utanför bloggen tack. Men jag såg också på en bild att jag och Ebba har typ likadana ögonfärg, typ blågröna?! =)

Hur som helst så lämnar vi det nu, imorgon efter skolan så ska jag på stan med mamma och införskaffa ett på nys fotbollsskor. Fjolårets dojjor suger och luktar dessutom kattpiss efter att jag råka tappa ner dom från bron och sedan glömt dom där. Naturligtvis har någon kattjävlen pissat ner dom, fast nu ska vi inte bara skylla på katten, dom har ju varit med några träningar och matcher ocksp, you get my point ;)! HAAH


Liv, Jennifer, Ebba


Visst är dom lika? :)


Det lutar mot dom här skorna, har prövat dom förut och dom sitter perfekt (y)





Ollan klättrar...

Lägger upp en snabb video från klättringen idag nu innan jag drar iväg till Gamliavallen och jobbar!
Jag vibererade som en jävla dildo när jag kom ner, benen fick spratt! HAHAHA


Take my hand and walk with me

Ligger i sängen och skriver lite på Kärleksboken. Den ska nämligen lämnas in på måndag. ÅNGEST..
Snart ska jag väl släcka lampan och försöka somna in, planerar nämligen på en fet lång promenad till IKSU imorgon. Det är fakist 4,5km så det blir en rejäl morgonpromenad som sedan övergår till klättring/squash.
-
Lägger in en bild på mig och Elis som jag fick av Ak. Den är från någon helg nyligen HA-HA
Vad gör jag och vem var jag?



Keeeep reading people, talk 2 u later!

träning!

Gör mig i ordning för fotbolls träningen och idag blir det Sporttop övertill och HÖGT uppdragna Puma shorts. Det är ju sommar nu och jag känner för att träna ute lite sådär naket ? ;)
Vad tycker ni om min tränings outfit , snygg och passande va? ;)

Dinner

Håller på att Baka köttfärspaj. gödans =)







UPDATE. Det blev as gott, jag äger!



skola!

Sitter i skolan och har nyss ätit lunch eller ah. ätit och ätit det var korvgryta med slemsås men mycket sallad blev det. Mums.. =)
Iaf så har jag inget att skriva utan kände bara för att uppdatera. Jag gick till skolan imorse och det resulterade i SKAVSÅR!?!?! PASSANDE NU INFÖR HELGEN...
Jag längtar till sthlm jag längtar till Turkiet. Jag vill bort nu nu nu!

nydushad

kom nyss ut ur duschen och ska lägga mig i sängen med en kopp te och skolarbete. Håller på att skriva "Kärleks boken" på svenskan, det går lite trögt. Jag är lixom inte den bästa poeten inte heller är jag bra på att beskriva känslor o.sv. spec inte saker som ska lämnas in! :O
-
Anyway träningen idag gick sämst, tror aldrig det har gått såhär dåligt. Fötterna gjorde inte som hjärnan ville helt enket. Men har ju flera träningar i veckan som jag kan ta igen mig på. Hoppas jag.
Sleeptight!



ps. Ska börja ta tag i promenaderna och nyttigheterna från och med idag. Har varit lite slarvigt på den fronten som sista 4 dagarna. SKÄRPNING.

Ny vecka, nya utmaningar

Sitter i skolan nu efter att ha haft klättring på IKSU, klara 3 väggar och en var jävligt svår ska ni veta, tur man är stark Ha-ha.
Iaf så började jag nyss gruva mig inför veckan som kommer. Har tjockt mycket att göra i skolan sen kollade jag nyss in schemat med fotbollen. NICE ;)
Vi drar till Luleå på fredag och lirar cup. Det ska bli skönt att komma igång på riktigt med fotbollen nu efter vintern!

BILDER


Kebab

Hello, sitter hemma hos linn, vi har lagat mat och ska snart äta. Förövrigt så gick vi in till stan idag , Linn åt hemmes första mjukglass of the year och jag tog en Chailatte. Nu ska vi äta och klockan 8 ikv så drar vi ut på en FET löptur =)
En söting!

Hemma!

Hemma igen efter bion. Den var verkligen SUPER BRA (y)  När vi kom ut från bion var det dessutom soligt och ganska varmt. Det fick mig på bra humör även fast skolan börjar på måndag igen. Men nu ska jag packa väskan till mormor och morfar som bara bor några 100meter bort =)
Ha en trevlig kväll folket ! =)

lördag

Hej, hahaha igår....
Iaf så ska jag sova hos Mormor och morfar ikv. Sjukt skönt konstigt nog. Klockan 3 ska jag se på bio med lillasyster, Draktränarnen i 3D tror jag (A)
Efter bion drar jag ut och springer, det behövs efter gårdagen.
IMorgon är det söndag= lovet är slut.
Har nyss duschat och ska göra mig iordning för dagen. Hoppas alla tog hand om varann igår, det va ju trots allt fredag ;)

sötnosar

Sitter at my crib med dom här brudarna och ska käpa hem gómat och käka ikv. Peacout tja
'
Visst är vi heta? ;)

outfit

Tja, ska gå ner och äta frukost sen går jag till trafikskolan i regnet...
Jag har iaf på mig en randig tröja och chinos sen ett jävla nice nyvaket face, men det gillar vi (y)

Godnattt

ikv blev det myskväll med brudarna. jag lyckas alltid somna där i slutet.Bara skönt , vi tog en sväng förbi ica och jag köpte mer keso och banan. Måste ju ladda inför den drygaste vecka jag någonsin haft framför mig . Mer detajer om den senare.

Imorgon är det uppstigning halv 8 för den SÅÅÅ efterlängtade promenaden. NOT , därefter sista teorilektionen i kursen.

så GÓNATT



har lugnat ner mig.

har lugnat ner mig nu och mina vänner är påväg hit. Jag har nyss hoppat ur duschen och passar på att jämföra mitt naturliga hår bakom denna plattång som håller mig evigt kär ♥

Naturligt VS plattat

egfdhs

Kom mig inte till träningen som började klockan 4 pga 2 JÄVLA IDIOTIER TILL FÖRÄLDRAR , FYFAN VA JAG HATAR ER JUST NU: HOPPAS NI LÄSER DET HÄR ERA MONGON. FUUCKYOU .
Så nu far jaf ut och springer istället och förhoppningsvis kommer jag tillbaka. Är det någon som har en boxningssäck eller vill ställa upp att bara en mänsklig sådan till mig?! I need one right now.

så fuck you peace out

Try sleeping with a broken heart.

halloj, tjena, hej, tja, hola.
Under denna dag på stan så kom jag på att tänka på hur man hejar på folk. Jag hejar väl på dom mesta jag känner till men det blir alltid något helt cp jag säger eller så låter det stört. Det hände för många gånger idag. det låter lixom "Nej men Tjenare" ;)


iaf så kan ju alla säga till Victoria att hon ska bärja äta socker igen för hennes temperament är ÅT HELVEETTTTE annars , tro mig man vågar inte så nära henne , lyckades iaf spela in Dampet, men våger inte lägga in den, hon kanske styckar mig det monstret ;)
Så ni får nöja er med er smygis bild på dampet ;)
Och här kommer me, the monkey her self hahahah!!


nya saker.

Hej på er. Kom nyss hem från moppekursen och ska kila ner på stan med Victoria snart.
Måste bara säga att några av sakerna som jag beställde från hm har kommit nu, JIPPI!!
Men nu ska jag ner och äta med mormor tjao!
Gårkvällen spenderades på Böles med massa trevligt folk. här har vi en smygtitt på några av dom =)


Serious I can´t

o-m-g, hon klarade inte mer än en dag. Det sög ju men förvänta er inte lika mycket och bra uppdatering som förut. Jag uppdaterar när jag känner för det och har tid. Som nu, t.ex.? Det är trist väder och jag har inga planer för ikv, så vi får se vad som händer.

idag steg jag och Victoria upp 07.30 för att ta våran dagliga morgonpromenad på ca:45 min. Fett drygt men fett värt.
Sen klockan 09.30 började min Moppekurs som håller på hela veckan, också fett drygt men skönt sen när man har kortet i handen och ta sig vart man vill.


Efter som jag går och lägger mig så sent på kvällarna samtidigt som jag tvingar mig upp tidigt på mornarna så brukar jag vara sjukt trött hela dagarna. Ibland händer det att jag bara somnar lite varstans som idag - i soffan. Jag drömde att Linn och Emilia kom till mig med en kundvagn full med Big mac och pizza. Jag kan lova att jag åt upp allt. Inte en smula kvar;)

Nu ska jag ta och duscha av mig all sömn och utkletad mascara så jag ser ut som folk igen. Tjao!


Tja, jag är lika vit som skjortan och jag vill till Turkiet NU, håll ut ollan bara....46 dagar kvar till värmen, suck...


ibland är jag glad!

hej jag har tyvärr tråkiga nyheter.
Jag orkar inte blogga mer , eller iaf på ett tag. Det tar lixom för mycket tid och jag känner att jag vill lägga mer tid på att leva och inte skriva det jag levt?
så bloggpause eller whatever you call it. Tills jag orkar igen!
eller så kan ni ju alltid övertala mig att fortsätta , or else? :)

detta är mitt hejdå. glöm inte att sakna mig! :)


sammanfattning av dagen med bilder =)


sunshine!

Solen skiner ute och jag och Linn ska ta en sväng ner på stan, mysigt! :) Brillorna är på och jag är Glad idag, kan det bli bättre?
Funderar på att köpa en till kavaj men jag vet inte än, kanske en ny bikini?
aja , drar nu PUSS!:)

godmorgon

Idag är 3:e dagen jag har tagit mig upp ur sängen innan 09.00 för att gå innan frulle. Försökte ringa Victoria imorse för att väcka henne men hon sov säkert så jag for ut själv o-m-g!
Iaf så vet jag inte vad som händer idag eller ikv utan jag tar det som det kommer. Just nu vill jag bara lägga mig i sängen och dega men det är för jobbigt att gå upp för trappan (A)






Fick en fråga om receptet på lasagnen igår. Jag lägger upp det lite senare idag! :)

take care! =)

SKÅL!

idag drog vi ju på stan. Jag fick med mig en jeanskjol och ett snyggt linne. När vi kom hem så drog vi på konsum och köpte lite saker till middagen som vi skulle laga till oss. KESO och kyckling lasagne.
Vi har iaf nyss ätit upp och ska väl dra ut eller något ikv. Hare bra! :)

stan

Hello, nu drar jag och min älskade finaste bästaste fuling på stan. Vi ses där ;)

this is a challence!

godmorgon (8.48)

ställde klockan på 8.00 för att stiga upp och promenera med Victoria. Hon kommer förbi snart så jag måste skynda mig att hitta musikjäveln!
Aja sovgott! eller det gör ni väl redan?

nu drar vi ut ! :)


snabb fakta!

Alla ni som tror att jag bantar har helt fel. Tro mig jag kan inte leva utan mat och kommer aldrig kunna. Försöker bara skippa skräpmaten och godiset sen gå promenader och träna det gör susen. Iaf för mig!
Du som tror att jag bantar för att jag äter KESO är för att jag tycker att det är gott+ att det är nyttigt!!
Nu har ni det klart för er och ingen behöver tro mera!

Wayne´s

Hej vännner :) Vi for till stan iaf och Gick på Wayne´s. Det var bara åhléns som hade öppet men whatever=)
Nu är jag iaf hemma och ikv blir det Vic och Linn.
Elis, Ak och Emilia är hos släkt och i stugor dom kommer hem någon gång efter helgen.
Nu ska jag äta. Vi ses i dimman ;)

mina babes!

mummma keso och banan till fredags godis! HA-HA!:)

Morgonpromenad!

Hej på er, sovit gott?

Jag har nyss käkat frukost efter en lång promenad med min babe Victoria. Vi ska börja gå ut och gå varje dag innan frukost, fast vi får se hur det blir med det innan skolan. Kanske lite svårt? :)Ska snart börja göra mig iordning för att ta mig in till stan med henne, om nu något är öppet det är ju Långfredag, röd dag alltså =)
ikv vet vi inte vad som händer, så ni kan ju höra av er om ni vill hitta på något trevligt för nu måste jag hoppa in i duschen.
Talk to you later°



läsarfråga

Vezzano väskan har jag köpt på Accent.
Med det säger jag peace out. Ses i drömmarna.
Jag ska drömma om dig, du vet vem du är :)

Månadens skrattfilm

Tro mig , det här är det värsta jag varit med om. Jag råkar nocka victoria i fejjan i slutet , det är illa. MEN KUL! ;)

naghty? :O

Hej , nu är mina vänner på besök och Emilia kom nyss också. Vi ska bara mysa, och så här brukar det se ut när vi myser..,hur brukar det se ut när ni myser? ;)




Påskmiddag!

Har stått i över 1 timma och försökt komma på något nice att ha på sig. Men min garderob uppfyller inte mina krav :(
Det här är outfiten det lutar mot , men det kan också ändras. U never know..:)
Nu drar jag till mormor och morfar och senare ikv blir det troligen vännerna :)

this is my lucky day!

For med pappa på ICA MAXI, köpte med mig en hårinpackning, kanske inte den bästa men den duger. När vi skulle köra hem så hände det en sak. HA-Ha jag kan lova att min moppe höll på att bli ett minne blott! , Men nu blev det inte så för jag har ju så tur right? :)

När vi kom hem käkade vi min tonfisksallad och nu städar jag rummet . Ett projekt som aldrig blir klart!!
GLAD PÅSK!

I wish!

Godmorgon sötnosar!
Ligger i sängen hemma. Kändes så fruktansvärt jobbigt att fara ut i backen med skolan så jag skippade det. Förlåt Natte jag vet att du ville att jag skulle lära dig att åka ;).
I varjefall så kikade jag nyss in på H&m s webshop och kollade om ngt plagg har skickats. Det är nämligen olika leverans tid på allt nästan.... :@
Men se det hade det och om det inte ligger ett "posten brev" till mig i brevlådan nu. Då jävlaR!!!

RSS 2.0