goodbye 4-ever..
Nu åker detta i soptunnan..

GÖTEBORG

har nyss packat klart allt inför Gothia resan som startar ikv klockan 6. 15 timmar i buss känns väääldigt otagggat men jag har iaf  hunnit ladda ner mycket bra musik.
Har inte bara packat idag har också klippt gräs och handlat och solat, det har ju varit as varmt och soligt ute. Har blivit fett brun juippiii :)



stan.

Hello, drog på stan med mamma för att fixa lite saker innan gbg,  sen drog jag och klippte gräs igen. Nu chillar jag bara och väntar på att jag ska dra på träning ikv typ :)
tofflor, kofta, t-shirt, trosor, shorts och en deodorant haha :)

I dare, I dare, I didn´t... :(

Förutom att jag inte vågade hoppa från någon höjd alls så var det iaf varmt och skönt där borta, här kommer lite bilder och movies :)

brännland

Godmorgon på er ♥


Det är ganska grått ute men har hört att det ska klarna upp mot förmiddagen då vi har bestämt oss för att dra till brännland och övervinna våra rädslor genom att hoppaa.. eller jag kanske hoppar. Det är inte min grej att hoppa ut i det fria. Jag föredrar lianen på böles där man kan hoppa av då den har stannat (A) Iaf så kommer kameran att följa med som om det händer ngt så lär ni inte missa det :)

ny header , again

Bytte till en annan header, den svartvita va så tråkig och lite för mkt "so you think you are a top model" --sooo not Ollan styyle ,
vad tycks om den nya?, :)




soccer and bath

Efter att ha sett den TOTALT VÄRDELÖSA finalen som Spanien vann så drog jag, Ania och Linn till Böles för att åka lite lian. Det blev en repris av förra året så min bh åkte av.. men det var bara för att det var öde och jag inte ville köra wet hem. Men jag körde ändå hem dyngsur eftersom det envisades med att spöregna :O
här kommer lite bilder. sry om dom är lite vågade men det är lixom dom ändå bilderna sen badet och jag kunde ju inte INTE struntai att lägga inbeviset? :O



PORRRRRRRR :O



det får ju inte gå överstyr så jag censurerade inte :)

IAf så hade jag en kall men trevlig kväll :)

Juli 11, 2010

Varför var ingen med på den bilden förutom jag?.. HAAH
Telegram från KUNGEN jävligt grymt faktis =)
Tååårtaaa
Outfit (det blev så jävla fult med bh så jag tejpade mina nipples.., akutlösning)

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i 100ade år.. eller vänta 150år?

Hej på er!

Det är söndag och min morfars mamma fyller 100 hela år ,
STORTS GRATTIS TILL DIG GÄDDAN ;)

Håller på att göra mig iordning för det stora kalaset som börjar hos mormor och morfar och sedan slutar på Brännlands Värdshus med god jävla mat!

Angående gårdagen, som faktis blev ganska lyckad började på Carlslid hos Foppa med Jazucci med sköna folk. Där vid 23.00 började vi dra oss mot Daniel öst på stan och vid 1 så var jag och Victoria på Böles för ett nattdopp, det var sekunder innan underdelarna åkte av med vi blev tyvärr störda .. ;)


Ps. JAg glömde kameran hemma så det är dåliga mobilbilder.


HAHAHA, en bild från i fredags.................


lördaglitnamen

Efter att ha vaknat imorse så gjorde vi oss iordning, städade. Slitna men levande drog vi ner på stan. Vi va dock inte där så länge, linn och Ania köpte en pizza och jag köpte salladsbuffe för 15kr, värt? ;) iaf så var det gal1 gott. Sen drig vi hem till mig och nu ska vi se Spykids , yeagh ;)

yesterday

Igår drog vi först till kyrkudden men det sög så vi drog vidare öst på stan och hade trevligt. Eller kvällen slutade bra för vissa.. Inget mer om det iaf.
Idag drar vi ner på stan jag, ania,linn och mamma för att fixa lite grejor inför Gothia o.s.v.
HEjdå :)

filmkväll med jordgubbbbbar

efter en lång dag på stranden och dessutom träning så blir den en myskväll :*

snekpeak..

... På mitt nya "bikini impulseköP" eftersom jag lyckades ta sönder min lila från Cubus

ECLIPSE

Ni hörde rätt, jag har sett Twiilight och måste medge att filmerna inte var så dåliga som jag trodde. Lovade Ania att se den nya på bio när hon var här så det var bara att ladda hem filmerna och se dom på stört. Ikv gick vi och såg den sista filmen.
Såhär såg jag ut



bildbevis!!

här får ni en svettig bild på mig, jag bjuder ;)

uppdatering.

hejpåer, ja det är sant,... Jag uppdaterar bloggen för första gången på jävligt länge ;) Visst har ni saknat mig? Ja det har ni . Iaf så har det inte hänt så mycket, eller jo det har väl hänt mycket men det har ni inget att göra med.. ;) dagarna har spenderats på ständer med massa mysigt folk och kvällarna med samma folk :)
under tiden har det också proppats med onyttigheter men nu har fotbollsträningarna satts igång. Nu är det hård
träning fram till Gothia och efter det är det dags att begrava fotbollen-R.I.P :(
Vadå tjock? :O:O:O

Just nu och hela veckan ut bor Ania hos mig. Har saknat henne som tusan. Ett helt år har jag varit utan henne. <3
ett år sen.


Lägger in ett par random bilder innan jag drar ut och springer som jag älskar så mycket.. 



RSS 2.0