aa

Ska trycka i mig mat och sen fara till Isak. Gårkvällen var awsome, bilder kommer senare

GLAD MIDSOMMAR!

Kvällen kommer att spenderas hos familjen Fors och jag känner på mig att det kommer bli en grym kväll.
Take care:)

onsdag,torsdag

Igår drog jag och emilia till hennes stuga och chillade, fett cojzzziiii tills vi skulle hem då det kändes som fucking nordpolen även fast vi hade lager med gamla kläder från stugan. Det var iaf cp kallt. Väl inne hos Emilia på böleäng blev det en varm VARMA KOPPEN.




Hon fick ingen fisk, bara så alla vet ;)

Vi såg en Hare, fett dålig bil bara (A)


Idag vaknade jag upp klockan 8.00 hos Emilia......Halv 10 drog jag hem för att jobba igen och klockan 11 drog jag Emilia och Isak till Bettnes. Vi träffade sen resten av gnaget när borta hah =)

Linn=)

Emilia=)

mooi


Work it!

Solen skiner och nu ska jag fara och klippa gräs i 4timmmar och tjäna lite kosing, suit up.

SOLSOLSOL

Hello, igår var det tänkt att det skulle bli grillning på Böles men då började det regna, ovanligt..... så vi drog hem till Elis och grillade på hennes grill, myyyysigt :) Sen kunde jag inte cykla hem eftersom jag insåg på ica att jag hade glömt nyckeln till cykeln hemma så cykeln fick gott stå kvar där, fast jag tog Emilias moppe och drog och hämtade nyckeln sen. Halv 3 började jag vandra hemåt, fick dessutom sällskap av Amos som var så snäll att han mötte mig.
Idag så vaknade jag halv 1 och gick ut och solade. Det var gal1 skönt jag tror till och med att jag somnade, TILLS jag insåg att grannen hade bjudit hem hela dagis på fika, ett jävla liv och ingen ro va var det blev!! Hur som helst ska jag börja göra mig iordning för att möta upp vännerna, tjao! =)
hmmm ja, ni kanske förstår..

måndag

Hwllo, det är måndag och det har faktis varit hyffsat bra väder idag. Vid halv 2 drog jag på stan med Linn och köpte några grejor. Tog bara kort på skorna men jag fick även med mig rosa spetstrosor och ett par svarta jeansleggnings (ridbyxor)  -HAHHH =)
Nu ska jag snart dra på träning men jag tar till lite lugt eftersom jag inte känner mig helt frisk än..
Btw, skorna som jag köpte är jätte fula när man bara tittar på dom men dom är cpsnygga på :)

PEARL HARBOR

Jag har nyss sett den bästa filmen i mitt liv. Har också nyss gråtit i floder som aldrig förr.
Om fick välja att se en enda film innan ni dog, se då för fan till att se den här.

Den som fångade mig


det här är mitt "heatbreak face"

Jag måste verkligen sluta se på sånna här Hjärtekrossande filmer nu när inte Isak är här. KOOOOOM HEEEEEM(L)


på 3 dygn har jag hunnit se:
Dear John (2ggr)
Titanic
Pearl Harbor
The notebook



OSTNÄSET

Vi drog till emilias stuga igår och bara myste. Eller mysandet övergick till att gå ut i havet till båten för att ro mitt i natten vid typ 2, årorna var dock inte där så det var bara att plaska innåt land igen. På vägen tillbaka ser vi en groda. Det var söt, eller den såg iaf söt ut bredvid mig som såg ut som en jävla marulv just då. Myggmedel i håret och våt. Ojojoj, nu borjar det låta som en jävla sexnovell som vi också fick uppläst av Elisabeth. Den fanns av någon konstig anledning på Linns dator.. ;) hahaha hur som helst blev det inte en jävla blund för vissa och någon timmes sömn för andra. Jag blev väckt av en uppstoppadfågel och lite vatten men se det gick ju också..
Bjuder på ett par jävligt najsiga bilder innan jag och Elis drar på MediaMarkt och ska klaga lite ;)


Så här ser det ut när vi ska mysa, om inte värre...

Och så var det grodan ja..

Sen blev jag rädd,

snigga betttan ;)


i miss u

hello, dom senaste dagarna har bestått av grillning med massa folk, mysigt mysigt men jävla massa mygg. Jag ska börja göra som Fanny och dränka mig i myggmedel, JAG HATAR MYGGOR OCH KYLAN, har fett ont i halsen :(! men korven och masssmallowsen blir ju goda iaf.
Eftersom alla har moppe nu, nästan.. så kommer fetta ba rusa iväg så jag ska låte moppen få vila i en vecka och GÅ, Victoria du kan joina mig (A)..

Lägger upp lite bilder från igår och idag.











GODNATT

grilllla@nydala

Nu blir det grillning med massa mysigt folk, vi tar mopparna dit eftersom att mina vänner tog kortet idag , grattis till dom :)

gameday.

Hello, idag vaknade jag vid 10 som vanligt och där vid 11 kom victoria till mig, vi låg ute och pratade, solade osv.
Halv 6 hade vi match mot umedalen som vi vann med 4-1, jag trodde att jag tappa käken ute på planen då jag fick en Fettjävla slag eller vad fan det var av en ful äcklig brud, haha det är dock smällar man får ta men stan så ont det gjorde, det knakade i hela skallen.
Nu ikv så vare tänkt att se på film hos elis men varken jag eller vic orkade cykla eller äns stå, så det blev en myskväll hos mig framför tvn.




Isak är på konfa nu i 10dgr och jag saknar honom redan men ska släcka och drömma lite om han nu, godn♥att

FACE!

Hej på er, här bjuds det på lite FACEBILDER, det gillar ni va? ;)
PS. DOM FULASTE OCH MEST OLAGLIGA BILDERNA, DÅ MENAR JAG VERKLIGEN OLAGLIGTFULA KANSKE KOMMER UPP OM NI VERKLIGEN VILL, MEN DOM ÄR SOM SAGT, OLAGLIGA!!!!

äsklingar+linn


brännboll

Lägger in en bild sen brännbollen idag, vi va..... Sopor, LOL, liknar mer Lady Gaga.
Vad tycker ni, snygg outfit eller? ;)

en dag.

Kom nyss hem från stan med vic och linn, det är fett varmt ute och har hunnit sola lite på gården idag också eftersom vi slutade tidigt, eller vi åkte ur brännbollsturneringen klockan 11 typ så då drog jag hem. :)



imorgon är inte bara fredag det är DAGEN. Känns jävligt skönt att få sommarlov. På dagen ska vi fira Elisabeth som fakits fyller 15 år idag, GRATTIS till dig :D, på kvällen ska jag till Holmsund och ha trevligt :)
Bilden är tagen från Linns blogg. :)
Ikv blir det träning för fulla muggar, skönt att skaka fläsket :)

nya dieten..

.., nä jag skojjar bara, I like being fat men just denna grönsaken är som godis. Det blir andra tomaten för idag och MYGOD jag kan äta 10 till♥
Dagarna har gått fett fort och på fredag är som skolavslutning, har inte bestämt vilka kläder jag ska ha än men det ordnar sig säkert, det gör det alltid..
hade tråkit och drog ett Kenza face, visst var det likt? ;)
hade tråkit och  ah, vet inte riktigt vad jag gör men (A)
GODNATT

SÖNDAG

Går dagen blev ett fjasko., inga bilder togs heller men jag kommer snatta några av Angelica när hon lägger upp dom! ;)
Det var ju somsagt tänkt att vi skulle tälta med så blev det icket av en rad olika anledningar. Jag ska iaf ta en dusch och fräscha upp mig. Röken sitter kvar i håret och kläderna är skitiga . Funderar på att slå en signal till min Linn och kanske träffa henne men det får vi se om. Tills dess, ha en trevlig söndag! ♥

naw

köpte ju 2 nya blusar för ett tag sen, här är en av dom, söt va? :)

TÄLTNING

Ikv blir det tältning med några godingar. Det kommer bli awesome, jag känner det på mig. En galen kväll helt enkelt, Vi ses i dimman!


It´s going to be a wild night mina vänner :)

Match!

Sitter med linn och väntar på att vi ska dra iväg på match, orkar inte skriva med. Wish us luck! =)

jag försöker faktis (A)

Jag ska uppdatera mer, så småning om. Det har varit sista spurten i skolan med mycket inlämningar och prov så jag har varken orkat eller hunnit. Iaf så känns det jävligt skönt att det är sommarlov snart, spec när man vet att man kommer få spendera det med universums bästa personer♥
Ringen som jag visade i det tidigare inlägget är från en juvel affär på hotellet vi bodde på! =)



keps- the new me

Måste bara säga oh my goooood, keps är soooooo me fett skönt att aldrig ha solen i ögonen. Jag säger bara boysboysboys ni låg steget före oss brudar där. Men Inte längreför nu kommer Ollan också gå runt i keps då och då, sexyyy..... HAHA;)
Visar också stolt upp min fina silver ring som jag har köpt, sen gick på 300riksdaler =)


Yo, gangsta.


fucking unbelievable

Hej sötnosar, nu var det länge sen jag skrev ett inlägg och jag skriver ett nu bara får att jag såg att jag faktis har kvar ett flertal läsare, släng en komentar så jag vet vilka ni trogna är! ;)

Iaf så har jag ju kom jag till Sverige klockan 03.15 i lördags (söndags) och sov sedan en natt hos mina kusiner för att sedan åka bil hem från Stockholm på måndag morgon. En jävla dryg bilresa ska ni veta att det var.. Men när jag kom hem så kom Isak till mig, vi såg på film och sen för vi och träffade Angelica och Emilia en snabbis.


Imorse började jag 09.30 , Isak är ledig idag det ludret., iaf så slutade jag halv 2 och for och träffade Victoria som jag inte har varit med på SJuUUUUKT LÄNGE..
Aja, en liten uppdatering från mig sida får duga, kisssssseeess =)





Jag blev dock inte så brun som jag hade förväntat mig men har ju en hel sommar framför mig .. ;p

RSS 2.0