OUTFIT


Virkat från hennes!

Drog på stan efter skolan, fick med mig svarta jeans som planerat+en virkad tröja, allt från H&M.
Hade tänkt köra ett pass på gymet halv sju men får se om jag avbokar det. Har värk i boktavligen varenda muskel i kroppen sedan måndag och tisdagens pass heh (A)
Måste också fara och handla till friluftsdagen som vi har imorgon. Jag ska till bräntis hade jag tänkt!,
Hare bra folket!
Här ser ni en del av tröjan! =)

keps.

Våren börjar saaakta med säkert krypa närmare och solen tittar fram allt oftare. Kommer ni ihåg att jag började köra på keps förra året? Den är iaf framme ur garderoben nu och kommer väl till pass idag.!
Bilden är dock från förra året men är ganska sliten nu på morgonen så jag orkade inte ta någon bild :)


du

Tog den från mimmis blogg men den är från weheartit.com

bokat veckans pass.


är vi snygga nu?


ett betongblock lyftes just från mina axlar!

Jag är äntligen färdig med min vetenskapliga uppsats om koncentrationsläger. Den slutade på fyra sidor och jag måste säga att jag är relativt nöjd.
Förövrigt så har jag smaskat på årets första färska jordgubbar, En smak på sommaren helt enkelt. Följde med pappa och handlade på MAXI och fick med mig lite nödvändiga saker. Han är så snäll min pappa som inte blir sur när jag smugglar ner massa saker i kundvagnen.
Det här fick jag med mig hem:
Glansdroppar, utredande balsam, rakblad och vax

Bland det bästa jag någonsin har hört!

Kan ni förstå killen alltså, det kan inte finnas många med ett hjärta som han.

die snö, DIE

Körde stenhårt på gymet idag, gosh va skönt det känns att äntligen vara igång igen!. Körde 20 min vardera på trappmaskinen, crosstrainern och löpbandet ,  halvtimmes styrka och stretch. Var ganska slutkört redan då sen kom jag på att jag var tvungen att GÅ hem så det blev en haltimmes promenad hem i självaste snöstormen som bröt ut precis när jag skulle börja gå.
Man måste ju bara älska Sverige dagar som denna.. nä fyfan nu får det vara nog med snö tycker jag!

don´t stop believi'n, hold on to that feeling.

Har precis gjort labben som skulle göras i nationella. Det gick mycket bättre än jag trodde, tur det!
Slutar 13.50 idag vilket låter skönt men om jag ska vara ärligt så är det den drygaste dagen av alla skoldagar. Dom har lyckats klämma in dom drygast lektionerna på samma dag, d.v.s. No, Matte, Tyska och So(Engelska ibland).
Ska kriga mig genom dagen och sedan bege mig mot gymmet och köra kondition och lite styrka trots min fruktansvärt olidliga träningsvärk.
Damn nu börjar matten, Peace

new

Nagelförstärkadelack, nagelbandscreme och ett nagellack

outfits!

Jag är jävligt bra på att ta outfit bilder men aldrig lägga in dom så här kommer två stycken!

första utkastet, done!

Var i studion idag och klistrade ihop ett första utkast av raderna som jag har kladdat ner för några veckor sen. Det känns jävligt bra att ha en början att jobba med nu blir det att nöta och fixa ref. och detaljer! :)

Fredag baby! :)

Vad tycker ni, har veckan gått snabbt?
Själv tycker jag att veckan har gått nanting så långsamt men nu är det iaf fredag och det känns ju jävligt underbart!
Det blir middag hos mormor och morfar i kväll, vilket inte känns dumt alls eftersom morfar lagar världens godaste mat. Vet inte om jag blir kvar där hela kvällen eller om jag drar och träffar en vän. Vi får se!
Igår var jag på en makeover. ljusade upp och storstädade håret och sen plockade hon mina ögonbryn. Det känns bra, vi går ju ändå mot ljusare tider, eller hur?
Nytt hår-Ny start



YESYESYESYES

Idag är dagen då Elin klings Magasin släpptes vilket jag har väntat på megalänge, så jag for med pappa och handlade och tror ni inte att det SISTA ex. står och väntar på mig! I´m a lucky woman!
Det där med nationella får gå som det går för jag har bokstavligen inte ens öppnat boken och tänker inte göra det ikv heller.
Nu väntar mango och ögongodis.



going through changes

Gick till banken efter skolan för att fixa några ärenden, vuxenpoäng till mig. Sen har jag också hunnit boka om frisören till på torsdag och då ska ni få se på förändring kan jag lova. Less på allt gammalt. Nytt liv, nytt hår, nya ögonbryn.
Nu ska jag ta fram kemiboken och plugga till nationella i morgon. Känner på mig att det kommer gå åt skogen men vi får väl se..

to live doesn´t mean youre alive

Ligger i sängen i myskläder, har nyss snackat med Ania på skype. Saknar verkligen henne, funderar på att åka upp till Kiruna på påsklovet.
Förövrigt så mår jag skit just nu,livet är piss, mat och musik är min terapi. Har inte varit på gymmet regelbundet på länge och om det förtsätter såhär kommer jag rulla fram till sommaren.
Vill ropa på hjälp men vill inte visa mig svag. Det är pinsamt..



Hem ljuva hem!

Nu är jag äntligen hemma efter en toppen weekend. Helt underbart väder och skidåkning på dagarna och galet festande på kvällarna.
Har träffat massa trevligt folk och dansat loss på krogen, oj så roligt!.
Gulliga dörrvakter som lät oss slinka in. Jag såg tydligen ut som. a 23 enligt vissa... vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte hah!
Nu är man nanting sliten så jag ska nog bara lägga upp lite bilder och sen sussa.
Hoppas att ni har haft ett toppen lov för det har jag!
Lite sköna persts! :)
Vi ägde dansgolvet.!
Blev sugen på att ta lite egoows! :

I´m off!

Sista inlägget för veckan!
Snart rullar vi mot Kittelfjäll, Peace
Ungefär såhär snygg kommer jag vara i backen HAHAH!! :)

Navel!

Har helt glömt bort att berätta för er att jag äntligen har piercat naveln. Vet inte hur länge jag har velat göra det nu så det var på tiden.
Utan att skrämma alla andra som är sugna måste jag bara säga att det gjorde något så fruktansvärt ont. Trodde inte att det skulle vara så smärtsamt men vill man vara fin så får man lida pin.

Det var ganska precis två veckor sen jag tog det och hittils läker det fint.!
Kommer bli fett snyggt till sommaren till en snygg bränna!


Typ den här brännan som jag fick efter Rhodos 2009
Tillsammans med min navelpiercing. (den är inte blå, det är blixten)

easy come, easy go.

Ligger och sväller efter en super god middag. Afrika inspirerad Lammgryta, mums!
Nu håller jag på att tanka ner massa musik inför bussresan till Kittelfjäll. Bussen avgår 19.00 från kajen och jag kommer hem på söndagkväll. Så ingen bloggning tills dess men det ska inte vara något problem, dålig uppdatering är ni ju vana vid! :)
Känner på mig att det kommer bli ASM i fjällen. Inte lugnt någonstans, All in!
Nu ska jag börja packa lite så jag inte glömmer något viktigt.
Hampus och jag förra året! :)



Dagens outfit, last minute


Pop a bottle just to get my head right

Imorse skulle jag vara duktig och fara på gymmet så jag cyklade dit. Såklart när jag kommer dit halv 11 så öppnar dom inte för en klockan 12.. Fett drygt så jag lämnade cykeln där och gick hem.

Har varit med Lovisa idag. Vi tog med oss kameran ut och lekte lite. Kanske lite för mycket. HAH ramlade genom snön och fick snö fylla dojjan! (A)

inviger lovet!

Med att dra på bio med några brudar, vi ska se min låtsas fru.

Hade friluftsdag idag och shit vilket väder alltså! helt underbart!
Sen drog jag på stan med Lovisa, fick med mig två par skor hem och sen gick vi och käkade buffé på Rhodos, har också fått hem kläder från h&m som jag beställde i söndags, visar bilder på allt senare!

Ceasarsallad!

Vi käkade på The black country kitchen, det var hur gott som helst! rekommenderar verkligen det stället!

Torsdag!

Hola!
Har nyss gjort klart svenska provet och väntar på att tyskan ska börja. Långdag idag, går till 15.20 sen blir det en sväng på stan. Kvart i fem ska jag möta upp den ganzen Familie och mormor och morfar och käka på någon restaurang och sen blir det bio, vi ska se Sarahs nyckel.
Mamma och pappa skulle hämta ut biljetterna till filmen igår men det visade sig att ollan, yes jag varit lite klantig när jag hade reserverat dom. Dom fick prova med tre olika telefonnummer tills det visade sig att jag hade reserverat dom på är helvette fel dag. Men det ordnade sig sen. :)
Inte nog med det, skulle boka en skidresa på sportlovet igår och klantig som jag är så bokar jag FEL paket. Trots att mamma sa att jag skulle dubbelkolla om det var rätt, vilket jag gjorde, men det blev fel ändå (A). Hursomhelst så har jag rättat till det också som tur är.
Torsdag-Söndag drar jag till Kittelfjäll med en vän!  :)

Bag in tha box!

Slutade tidigt idag sen blev det en sväng på stan. Fick med mig en ny väska, fett snygg en!
Hade prov imorse och resten av dagen har jag varit allmänt trött och less men fick nyss reda på en sak som gjorde mig glad. Vi tare ikväll PUSS!

fuckthisnight

Orkar inte skriva , delar med mig av en awesome låt istället!
Nicki Minaj – Massive Attack

längdjävlaskidjävlar

Har precis kommit tillbaka från Gamlia där vi har haft grundskolans SISTA längdskidelektion och det tackar jag för. Att åka skidor med vallade alldeles för långa skidor och 5 storlekar förstora pjäxor är ingenting jag rekommenderar. Efter ett jävla bök tog jag mig runt 3,2an. Är imponerad faktis! :)

Slutar klockan två idag och då blir det förhoppningsvis att plugga och sen fara på gymmet med hampus om han kommer till skolan, har inte sett han än.
Vi har Kemiprov imorgon och kemi är väl inte direkt min starka sida men kan stolt säga att jag fick MVG på religonsprovet och på Svenskaredovisningen!

RSS 2.0