sooooooooooooool

Ligger på studsmattan med Isak och jobbar på brännan. HAr också varit en sväng på stan och köpt flippflopp, suttit i parken och levt livet . Peace out !

hätttan bettan

Sitter med blonderingen i, snart har jag slingor. Förhoppningsvis (A) Linn har hjälpt mig och sen ska vi till strömpilen för att lämna tbx ett par skor. Senare blir det säkertmassa trevligt folk. seeeeyaaa =)
snyggt

onsdag-långhelg

Hello, vi kan ju börja med hur min dag började. Först idrott sen prova massa lekar till en grej som vi i skol-if ordnar. Jag blev offer för vatten-äpple-mjöl-sockerbit grejen. Det slutade olyckligare än vad jag trodde. Hela ansiktet fullt med mjöl och fulla håret. Som en bulldeg ungefär så jag drog hem eftersom det stelnade och gjorde satans ont  och gick inte att få bort. Sen for jag och hämtade Emilia och vi drog in mot stan för att möta Elis, Ak, Isak och ngn Alex. Isak lydda mina och brudarnas råd om vilka kläder som var snygga så han kommer vara en riktig heting i fortsättningen, det har han ju dock alltid varit ;) ,
Later drog jag, Emilia, Ak , Elis och Linn till böles och mysade på framför en brasa. Det blev också en sväng förbi på Grubberevyn. MARIA OM DU LÄSER DET HÄR, DU ÄR GRYM PÅ ATT SJUNGA! :)

Nu sitter jag @home i värmen och ska snart krypa ner i sängen!

ja, du kan ju bara föreställa dig hur detta slutade...


eh, ah.

mina fina flickor!
Elis och jmoi , snigggga

MVGMVGMVG

Kom nyss ut ur duschen efter träning. Inte nog med hur jag fortsätter tjata om att allt bara flyter på bra som fan i mitt liv just nu. Måste bara tillägga att jag fick MVG på No provet som jag gjorde för ett tag sen. Känns som att jag kan fara till Turkiet nästa vecka utan att behöva oroa mig om massa skolarbete.
Nu: göra engelska läxa och sen sova iguess.

sunshine!

Har varit med Emilia efter skolan. Orkar verkligen inte ta tag i uppsatsen om Franska Revolutionen som ska in nästa vecka...., Iaf så tog vi moppen till ica och köpte lite gotta, man måste ju få unna sig ibland trots att det snart är sommmar, you get my point ;)
Ikv blir det träning på campus sen sovasovasova så att det blir onsdag och efter det, LÅÅÅÅNG HELG♥






För att inte tala om det jag ska göra imrgon, det får ni veta då, until then sug på karamellen,,,,,, vad kan det vara?????

LIVET ÄR PÅ TOPP

Mvg på konditionstestet,solen skiner,jag köpte den SISTA eftersökta jeansjackan tog den efter att någon annan lämnade tillbaka den, världens bästa Isak och GODKÄND PÅ KÖRPROVET!!!!!!!
this is my lucky day

Och för säkerhetsskull så säger jag att jag och linn åker moppe till träningen så ni kanske bör hålla lite extra koll, man vet aldrig. Jag kanske kör ihjäl oss båda HA-HA.! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

LIVING MY DREAM!

Kom just hem från Isak och ska snart dra mig ut för att spela kubb med mina favoriter. Inte nog med det, jag har också köpt ett slingpaket som ska sättas i håret innan Turkiet. Blev taggad efter att ha sett Majas resultat. Det kändes inte värt att betala 1500 riksdaler i år igen för något som jag ändå kommer bli less på...
Men något jag aldrig kommer bli less på är denna choklad, finns inget bättre, eller finns det?


Ps. Imorgon kommer jag att skriva moppe teoriprovet, wish me luck, unless you suck,

HEMMMA

Kom hem igår, skönt. Nu ska jag fara och kolla på min match och fixa några andra grejor.
Skulle bara säga att jag lever=)

BAD ROMANCE

Igår blev det stan hela dagen. Från 12.00 till 23.00 och såklart, eftersom jag hade pengar så hittar jag nästan inget och efter att ha sprungit runt HELA stan efter en speciell jeansjacka som visade sig vara slut i alla affärer gav jag upp och började sörja, hahah. Anyway så såg jag ju på Gaga igår. Det var fett mäktigt vill jag lova er! Hela Globen skakade under the performance
-

Flyget lyfter 15.15 mot Umeå och det är inte en sekund för sent. Det blev ingen slingning här i Sthlm, hade ingen tid till det men eftersom att jag har pengar över så blir det i Umeå ist.
-

Ps. lägg märke till mina fingrar som åker upp på 80% av bilderna HA-HA

nu drar jag!

Mot slussen

torsdag-sthlm

Hej, idagblev det faktis lite sovmorgon till 7 iaf.. for in till slussen och sen vidare med tunnelbana, tog en chailatte och sen vidare till jobbet som vanligt. Eller jobb och jobb vi har sett på en teater " Hjärtats beatbox" en roll spelades b.la. av sonen i FARSAN. efter lunch gick jag till skrädderiet och började sy en snygg väska som jag kommer fortsätta på imorn!
-
Kom ganska nyss hem och ikv blir det att fara in till stan igen för att träffa en Fredric, det ska faktis att bli kul att träffa han nu efter, ja typ 2år (!?!) :)



läsarfråga

För den som inte vet så praoar jag på dramaten här i sthlm. Har fått göra allt från att borra, assistera under pjäs och imrgon ska jag sy en väska där dom gör alla kläder. Såklart när jag är här i huvudstaden passar jag på att shoppa och koppla av. På fredag blir det Lady Gaga, wiho! =)

new look

Hej coolingar, ligger här med en jävulsk huvudvärk som inte vill gå över. Iaf så var jag och jobbade bakom scen idag, där jag såg massa igenkända ansikten, b.la. en skådis i Wallander. Senare idag drog vi till Elverket och såg på en grym teater, jag skratta till jag dog ärligt HAHA!
Till lunch blev det en sallad från något ställe som låg nära och vem sitter vi inte bredvid? jo, Katrin Zytomierska och hennes feta mage. Tog dock ingen bild tänk om hon var värsta bitchen HA-HA.
vad tycker ni? kanske börjar använda hatt, nooot haha =)

tennis.....

Skulle spela tennis med kusin, det slutade såhär, intressant..... Imrgon är det upp klockan 6 så jag ska sova nu sleep tight allehopa ♥

borrrrrraaa

Hello, idag har jag varit på snickeriet här och borrat som en jävla idiot, det är det ända jag har gjort, det va kul ibörjan men efter sådär 500 skruvar började det göra lite ont i armen... Det blev kinamat med gubbarna till luch och därför ska jag försöka ta mig ut och springa i det underbara sommar vädret här, gräsmattorna är helt gröna och jag älskar det.!
jag saknar dig

STOCKHOLM

Heeeeej, nu är jag i huvudstaden.
Tog flyget 09.30 från Umeå, kom hit en timme senare. Har hunnit varit på min Praoplats och fick veta lite roliga saker som jag kommer få vara med om.
B.la. Flyga luftballong och se på ungdoms teatrar.
-

Efter som att min kusin slutade ganska sent idag så han det inte bli så mycket shopping, men fick iaf med mig en bikini, Bh och spetsshorts att ha under jeansshorts. På fredag bli det mer shopping och därefter Lady Gaga.
-

Nu väntar jag på middagen, är sjukt hungrig och har inte ätit sen tidigt idag, hejdå =)





dags att he bort lite kläder

BYEBYE TILL ER GAMLA KLÄDER, SNART SKA DET FYLLAS PÅ MED NYA!

skrattvideo Maj

okej , ha överseende med den här, för det fanns typ inget att skratta åt, eller fanns det?, aja det får ni bestämma. hoppas alla har haft en trevlig helg med massa mysiga människor, det har jag iaf! :)

PACKApacka

Hej på er, igår var det en mycket trevlig kväll, Isak kom först hit sen drog vi ut och träffade mina älskade vänner, kommer ju faktis inte träffa dom på 1 vecka nu, jag kommer sakna dom, buhuhu, kanske får träffa dom ikv om jag har tur även om jag måste packa hela dagen så jag inte glömmer något.
-
Jag far ju faktis med flyget tomorrow morning, hjälp säger jag bara. Jag kommer ju totalt virra bort mig i storstaden eftersom att jag ska ta mig helt själv från flygplatsen in till , ah vars jag nu ska. Antar att jag kommer få reda på det ikv.
-
I stockholm ska det jobbas och shoppas och se Gaga. Vi får se om jag också hinner träffa en vän där, kanske på en fika eller något. Ojojoj, du låter jag värsta fashon HAHA. Orkar inte hejdå uppdaterar sen pussssss
-
En sak är säker och det är att jag ska ta en större resväska så det inte slutar såhär, som sist hah ;)

Holmsund

Jag och Vicotora låter barnsligheten flöda. Vi far och badar i Holmsund, very funny, bye

together we stay strong

o-m-g, jag bloggar 10 på morgonen på en lördag.. aja whatever igår kom Blomqvist/Hammarström hit och vi åt super god mat, godaste jag har ätit på länge för att inte tala om dom grillade majskorvarna, jag gifte mig typ med dom HA-HA.
Iaf så hade vi super trevligt, kollade i gamla fotoalbum, sjöng singstar osv. Efter som den minsta, Ludvig 4år skulle hem och sova blev det en ganska tidig kväll, sådär vi 10.30 for dom.
Jag kände mig såklart ensam att sitta uppe på Valborg all alone så Amos och Olle kom och gjorde mig sällskap, tack för det pojkar! :)

Vi kan sammanfatta detta som en lugn kväll men det kommer fler vilda nätter.;)
Hoppas ni andra tog hand om varann ingår.
Now i´m signing out, peace







Felicia, Josefin och Felicia

Lovisa och moi HAH


RSS 2.0