NU

snigga..
Eller kanske så? hahaha nej! :)

Stackarn går på smärtstillande..

Skulle helst vilja ge henne något starkare.. Jag får lixom stå ut med att se henne lida på golvet.. :(
Kommer bli ganska komiskt om hon får en sån här attack på Saw 3D som vi ska se ikv.. ;)
Ignorera ris snacket.. Hennes lillasyster lagar ris för första gången hah ;)
Efter skolan var ollan lite död. Blev nog lite för lite sömn inatt. Så jag lånade Vics säng och somnade. Men min skönhetssömn blev avbruten en halvtimme senare .



screw you!

Sitter i skolan och har bara en lektion kvar tills det efterlängtade lovet som kommer att spenderas på FEST och min babe, min One and Only. Min livskamrat!
Har egentligen Idrott sista lektion men jag orkar inte åka på den. Det är inte samma sak utan Per. Det är tråkit och meningslöst.
Så snart inviger jag mitt lov med att fara hem till Victoria. Vi har million stuffs att snacka om och ändå så träffade jag henne senast igår.

Såg ut såhär idag.

.. Innan jag GICK hem från Öst på stan i spöregn och blåst. Var en isbit när jag kom hem. Ska krypa ner under täcket nu!

utv. samtal!

Sitter i skolan. Har utvecklingssamtal klockan 12.00.. hah nä men det kommer att gå bra I guess! Slutar klockan två och då blir det att ta sig till gymmet för att ställa sig på bandet. satsar på 50 min idag.. utan musik i öronen. Det är inte att rekomendera eftersom det blir 10 gånger jobbigare då! Allt flyter som på med musik.. har inte orkat fixa nya hörlurar än hehe (A)..
Ikv blir det att plugga som en häst till provet som jag har imorgon på våra sinnen men det är bara 8 sidor, Thomas kortade ner provet eftersom han har varit sjuk så länge. Lucky us! ;)
Orkade inte packa väskan så har träning grejorna under .. haha ;)

Måndag, välkommen till helvettet!

Sitter i skolan. Ska ha sista lektionen för idag. Engelska. Sen bli det ner på stan med Victoria! :)
BTW. Om ni vill ha fler videos som igår så får ni skriva massa låt förslag osv, så komentera på ni!




Tidsinställt inlägg!

Blogg.se har fått ett nytt verktyg så jag hade tänkt testa det.
Just nu befinner jag mig på gymmet och kör järnet på cardiomuskel. Det måste vara det roligaste passet som finns. För dom som inte har kört det så är det iaf är ett konditionspass med enkel till medelsvår koreografi, där styrkemoment med hantlar, gummiband och kroppsvikt varvas.
Rekommenderas verkligen!

Om man kör allt man kan så slutar man upp som ett geléhallon i en sackosäck. som jag..


utan dina andetag!

Bloggen börjar bli lite boring. Den handlar bara om vad jag gjort på dagarna vilket ni inte intresserar er av ett dugg! För att göra den lite ruligare så lägger jag in när jag sjunger refrängen på Kents låt "utan dina andetag" första gången jag lyssnar på någon av deras låtar faktis hah!.
HAH trodde aldrig att jag skulle våga göra detta och ni borde skynda er och lyssna, skulle inte förvåna mig om jag tar bort det senarE! :)

Aja ni får väl säga vad ni tycker och så. För kommer inte lägga ut fler trudilutter om ni tyckte att det lät som skräp hah. Men gjorde iaf ett försök att göra bloggen roligare så nu är det upp till er :)

Det blev jätte dåligt kvalla på den fina bilden på mig och min soulmate när jag la upp den på videofyme. .. :(


tonight

Blev en lugn kväll ikväll, som väntat dåra. Tog först en superlång promenad med Victoria men massa snack och gossip heh..
Sen drog vi och träffade yarrz och hans "lanande" kompisar. höhö vi hade ju ändå ingeting to do så :) iaf så blev det lite för mkt snack om ja. datorspel? Och alla vet ju vad tjejer tycker om det.. + att Vic var superduper trött. Blev hemgång och nu sitter jag och ser på Mr&Mrs Smith. Mysigt faktis!
Visst har jag blivit duktig på att lägga in cam egobilder höhö.. Nä men ska faktis börja sluta med det och börja ta lite fler outfits ist, eller vad säger ni?. Min kamera är dock så jävla värdelöS!

morgonen är tung. Tyngre än dig!

Ligger i sängen och ser på gossipgirl. Är hur död som helst och läste igenom ilägget jag skrev igårkväll. HAH det gick ju knappt att läsa hah så jävla dålig. Var nog inte 100 haha iaf så ska jag typ ligga hemma och äta hela dagen. Orkar inte röra mig hah. Ska fylla på låten jag håller på med och bara ta det lungt med Victoria ! :)
Kan också berätta att jag ska ta en fet dusch för såhääär fräsch är jag nu..



Fest.

Kom ganska nyss hem från öst på stan. Var rätt mkt folk där och massa bråk i början om "old friendship" men det löste sig väl hyffsat. Ingen inga ovänner men heller inga vänner. Skönt att det är löst iaf.
Sen att den man bryr sig om och vill ens bästa är en annan 5a...

Ligger i sängen nu, ska tvätta bort sminket och sen sova har inte varit en lugn kväll alltså!

Här har ni en bild på sötgustav! :)



FREDAG!

Skönt som fan med helg! slutar halv 2 och ska möta upp vic på stan. Ska kolla lite på halloweenkläder osv.
Blogg.se ville inte samarbeta igår och jag hade fakits skrivit ett ganska långt inlägg som bara försvann men ska ta det i en kortare version nu:

Klickade runt lite på Victoria Secret och kollade på underkläder och hittade den här underbaringen till bikini. HAH ganska random att äns tänka på bikinis eftersom det är minusgrader ute!! Men blir ju Kittelfjäll i vinter och frågan är ju om man ska offra sig med att ligga i bikini på toppen av berget. Eller? .... Hur länge skulle man klara utan att frysa ihjäl?

It always comes a time when we all wanna sink underground.

For direkt till Usm efter skolan och körde core och just dance. Emelie följde med och jag måste säga att hon var riktigt awesome för att vara första gången. Hon ska dessutom tävla i Sundsvall i helgen så hon kan knappt käka dom här sista dagarna för att inte väga över hennes "viktgrupp"
Lycka till Superboxarn!
Har också snackat lite med Victoria för planer i helgen. Blir att möta upp henne någonstans imorgon och fixa lite stuffs. Förutom det så kommer jag att hålla till på mitt rum eftersom det ska fixas! =)

men nu: BASTUN!



Klippning!

Har klippt mig idag!! Dom som känner mig vet säkert att jag hatar att klippa mig och blir kallsvettig just innan dom sätter i saxen.
Det här var första gången jag faktis blev rätt nöjd. Mitt hår såg ut som ett fågelbo och topparna var super kluvna. Nu är det gal1 fräscht och det syns inte så mycket att jag har klippt mig.
Resten av dagen har jag ägnat åt min låt men det är rätt B, jag mena jag är ju inte precis en låt skrivare höhö. Vi får se vars det projektet slutar .. :)
Lägger in några egoows , En bild är tagen före och den andra efter klippningen :)
Ps. Ser lite efterbliven på andra bilden men orkade inte knäppa tusen kort hha ! :)




Endless projekt..

Borde egentligen sitta och kolla igenom matten eftersom jag har prov i morgon men jag orkar verkligen inte. Sitter ist och kladdar massa obetydlig text på ett papper. Kanske jag sätter dit ett par ackord också. Jag vet inte.

Är så jävla less på det här vädret. Jävla piss regn och kyla. Synd att det bara är början på en evighetsvinter. En vinter som jag helst hade spenderat med dig men man får inte alltid som man vill.

Just nu vill jag komma bort från allt helst till andra sidan jordklotet men det dröjer flera månader.



söndag!

Känner mig hur fet som helst, har inte tränat sen i onsdags och nu ska jag dessutom på dunder fika hos Victoria. Hur ska detta sluta..... HAH har två prov i veckan som jag måste plugga till. Fett drygt men ska iaf komma igång med träningen igen imorgon. Kanske inte går på något pass då utan ställer mig på löpbandet. Det är sjukt jävla tråkit men det ger ju iaf!
Nu kan jag jag stolt säga att HELA mitt rum är tomt nu. Det tog ju sin lilla tid men för mig är det ingen som helst idé att skynda, jag älskar att sova i källaren!
Men nu ska jag fixa mig lite och cykla över till min älskling. Fresten, har jag nämnt att jag kommer att fara till Thailand med en av mina bästa vänner och hennes familj till våren. Resan är inte bokad än med det är på G tror jag så för mig blir det att spara pengar som fan. Det kommer det att vara värt :)


Update 18.25; fick ångest efter alla cheesekake och bullar jag tryckte i mig så slängde mig på cykeln och körde cardio1 :)

converse

Fick ett ryck 20 i 4 och dampcyklade till stadium för att hinna köpa ett par converse innan dom stängde. Jag han och kom hem med dessa. Kan väl säga att jag är en i mängden nu hehe ;)
699riksdaler gick dom på =)

FREDAG!

Fett skönt har verkligen slitit hela veckan men provet gick super bra känns det som! Nu sitter jag och väntar på maten är jätte hungrig sen ska jag fara till en vän och vi ser väl vad vi gör!
TREVLIGHELG :)
JAg vet att jag suger på att blogga men jag orkar inte ta kort med kameran det är så drygt att laffa in dom hehe (A) och sen är ni så dåliga på att ge respons!!
What to do här näst? fööörslag? :)

No surprise!!

Det blir ingen överaskning. Jag ändrade mig kände mig lite töntig faktis jag håller mig till att sjunga i duschen och överallt annars när jag tror att ingen hör hehe.. ;)
Så hur som helst så var det en mördardag på skolan idag. Gick till 15.20 och kom hem för ett tag sen. Tog en filtallrik med specialK och banan. Ska börja plugga nu, har prov imorgon!

Workout biatch!

Var på Stepmuskel idag. Är helt slut och vill helst slänga mig i sängen och sova tills helgen. Det går ju inte måste duscha, rensa rummet, sry folket har inte gjort det än som jag sa hehe (A) sen måste jag plugga som fan och Signe vill ha mina pannkakor till kvällfika :S aldrig i livet säger jag bara.
Hur som helst nu ska jag duscha puspuss
sååå häääär död är jag!

GODNATT

Är i princip helt slut efter idag. Hade orientering på morgonen.. om det är något jag är sämst på så är det det och kallt som fan var det också!
Drog på stan en snabbis och köpte en töntig present till vic som fyller 15 år idag. eller ah klockan är 3 min över 12 så inte längre ;)
Sen drog jag på Cardio och resten av kvällen var tänkt till plugg men så blev det ju inte.. Har inte käkat något sen innan träningen förutom ett glas citron vatten så nu ska jag sova fort som sjutton så jag inte hungrar ihjäl. PUSSPUSS

Självklart lägger jag in en snygg ego som vanligt. Fixad och allt fast näe haha


jallajalla!!

Kom nyss hem och ska fara och träna från skolan har bokstavligen slängt in ett äpple i käften för att inte hungra ihjäl. Blir Step Up bas idag hörs senare!

Oldie

HAH, hittade en bild på mig från förra året så jag slänger in den bara för kul. Om jag minns rätt så togs den just innan vi skulle på Farmors begravning.. ♥



Söndag- to do!

Hej på er!
Kommer ha fullt upp idag, har miljoner saker jag ska hinna med att göra. Hinner knappt skriva klart inlägget måste rusa till byagården för att få mina pengar efter arbetet där. Dock inget mega rumma tyvärr menmen.
Efter det ska jag skynda mig hem och påriktigt ta mig an rummet nu, har sagt att jag ska rensa ut allt ganska länge nu men jag orkar aldrig ta tag i det så nu lovar jag!
Klockan 17.00 blir det Cardio som vanligt, är verkligen sugen på att träna nu. Jag och victoria åt typ 6 måltider igår, inte okej!! Men nu till veckan börjar fastan igen, fast nä skoja bara. Dock bara 3 måltider hehe :)
Sen måste jag plugga sönder annars kommer jag vara död i veckan och det vill ni ju inte?
Bjuder på två bilder, snäll jag är :)

vad säger ni? wanna heave some ? nä trodde inte det heller :) haha
Ganska humorrorisk när jag leker Topmodel ändå =)

Facelook

Ska käka frukost sen ska jag börja dra mig mot skolan. Slutar 3 idag sen blir det att möta upp Victoria på stan.

Bad update..

Morsning korsning. Har varit lite dålig uppdatering dom senaste dagarna men jag har haft galet mycket plugg och har tränat osv. Igår så drog jag till Emelie. Shiet vi har kännt varann i 10 år nu. Inte dåligt! Det kan ibland gå flera månader att man ses men man kan ändå ringa varann helt normalt och ses hur lång tid det än har gått Loveyou♥ Vi lekte iaf lite men kameran och sen slaggade jag där.
Idag drog jag och tränade med Victoria. VI körde core och Just Dance, skit kul combo när man han fått in koregrafin =)


HAH, kolla håret, omg ... hah

Världens finaste Emelie =)

"outfit"

Emelie! :)


Svartvitt

Kom hem från skolan för ett tag sen. Borde plugga men ska typ käka och ta en powernap innan cardiomuskel ikväll.



Har bosatt mig i källaren

Nu tills vidare. Älskar att sova här det så sjukt mysigt! Lägger upp en låt som dom som vill kan ta åt sig av FUCK YOU HAH Lily Allen – Fuck You

Tack pappa ♥

För dom två parfymerna som luktar super gott. Har haft den rosa förut och den gröna luktar också gott sådär till vardags :)

Fick också någon random tisha som jag typ kommer träna i när allt annat är i tvätten hehe^^




At school!

Sitter på skolan och ska ha dagens sista lektion sen ska jag skynda mig hem och packa träningsväskan.
Sliteeeeeeeeeeeeen

sunday!

Har varit och tränat med Victoria, Cardiomuskel. Skit roligt pass faktis! Sitter nyduschat och räknar matte. Det går inte vidare bra, skulle gärna slippa. Eller kanske någon snygging vill ge mig lite privat lektioner ;) hahh !!


Imorgon har jag jätte lång lunch för att vi är lediga från hk:n ska nog dra hem och flytta ut lite fler saker ut mitt rum eftersom att pappa kommer hem från grekland då och det är likamed att vi ska sätta igång med makeovern på rummet!
Klockan 17.00 blir det Step up bas med Victoria, Emelie och sen skulle tydligen Emma hänga med henne.Trevligttrevligt att svettas tillsammans =)
Dags att återgå till matten nu, puss!

Terror på Elm street

Sov hos vickan igår sen för vi och tränade idag, senaare har gjort i ordning lite för flytten ner till källaren under den tiden vi ska göra om mitt rum, jag älskar att bo i källaren dock inte efter filmen som jag såg ikv med Victoria, Emelie och hennes kompis. JAg har nog aldrig varit så skraj i hela mitt liv. Eller jo fresten bara den gången då Emilia drev med mig om mannen bakom huset...
Iaf så kändes det som att hjärtat skulle hoppa ur kroppen 70% av filmen. Victoria såg nog inte ens halva filmen eftersom hon gömde sig bakom sin kudde.
Så om ni vill skita ner er så se Terror på Elm street!



fredagens!

Outfit

Svar på tal!

Har du slutat platta ditt hår? :)

Jag har inte slutat helt men plattar det bara på helgen nu för att det ska hålla sig någorlunda friskt, det är ju så jävla slitet hehe (A). Sen tränar jag så mycket och då är det bara ovärt om jag ändå ska duscha sen :)

RSS 2.0