VALBORG!

Kvällen kommer att börja med grillning hemma hos Moa med några schöningar sen antar jag att vi beger oss utåt.
Har inte så mycket mer att säga än att simma lugnt Umeå, vill helst att alla lever imorgon! ;)

F***** *******

GODNATT

onsdag!

Hallå!, jag vet inte vad ni gör just nu, kanske är ni i skolan?
Inte ja iaf. Vi slutade 11.50 och nu ligger jag i en solstol med spotify bredvid mig. Livet äger och snart ska jag ut och springa!

THE END

Det här lovet har lätt klått alla lov hittils. Inte en tråkig stund har det varit.
Ania åkte hem igår tidigt på morgonen. Jag följde med henne till stationen klockan 06.00 utan att ha sovit en blund. Trots det gick jag ut och solade vid 11, samma som idag. Att man kan få färg såhär i april är ju en dröm men det har varit för mycket röj, lite sömn och nästan ingen träning så nu ska jag ut och springa så jag kan somna fort i kväll och ta mig upp till skolan imorgon, I TID!, har en känsla av att jag kommer försova mig. (A)

Långfredag!

Hej snyggingar!
Redan fredag, sjukt vad veckan har gått fort. Inte så konstigt kanske? Har nämligen inte haft tråkigt en sekund!
Vi och några till brudar har grillat, spelat sällskapsspel och lyssnat på musik m.m.
Ikväll ska vi över till Emma på 3-rätters.
Jag och Ania står för förrätten. Det kommer bli supertrevligt!
Jag har också hunnit vara på stan och fått med mig lite saker, visar sen.
Hoppas att ni får en trevlig kväll!

It´s a little bit funny, this feeling inside.

Har fått uppmaning att uppdatera bloggen, så jag lyder väl...
Klockan 20.45 exakt, återförenades jag och min vän på tågstationen efter 9 månader och 60 mil ifrån varann. Hon kommer att spendera hela veckan här och det kännes helt underbart. Har saknat henne så!
Hon ligger och sover nu, och jag är rätt pigg så jag ska försöka skriva några rader på min låt eller mitt och Emmas projekt. HAH ni ska bara veta vad vi har hittat på. Dirty säger jag bara!

live baby live!

Ligger i sängen och ser på film. Är lätt rätt sliten idag efter gårdagens trevligheter. Trots det så mötte jag upp Lovisa och grejande några ärenden på stan men man kan ju inte annat än att vara ute en dag som denna så vi satte oss på apberget ett tag och njöt av solen och värmen.
I kväll kommer ni finna mig nära en säng, så långt vet jag.
Hare, puss!

godnatt

klockan är 5 och jag kom nyss hem. Lägger in några dåliga mobilbilder från kvällen.
Nu: SOVA!

Angel

Precis hemkommen från gymmet. Det blev två pass idag, core+just dance. Ska snart fara och handla med pappa och senare i kväll måste jag plugga.
I morgon är det fredag=LOV och det betyder att det bara är tre dagar kvar tills min darling kommer hit och stannar hos mig hela lovet. Saknar henne till tusen ♥

tips till er grabbar!

Ni killar som inte äger ett par röda byxor/shorts tycker jag ska överlägga att införskaffa ett par.
Det är så jävla sexigt!



5,5km, done!

Har varit ute och sprungit på bar mark för första gången i år och jag kan säga att jag aldrig någonsin har varit med om en skönare löprunda. Det skriker vår under fötterna och rekord på klockan.
Nya träningskläder var på och jag lyssnade, tro det eller ej på AC/DC hahah. Inte min musiksmak riktigt men skönt att springa till.
Nu ska jag hoppa in i duschen, tack för mig!

söndag!

Dålig uppdatering, igen.. men jag ljuger inte när jag säger att jag hatar att blogga, vet inte varför jag har blogg överhuvudtaget men nu känner jag att det var dags att skriva några rader.
Helgen har bestått av att sitta klistrad framför västerbottens otroliga uppvisade i SM som tyvärr inte räckte ändå fram. Kvarten var en riktig nagelbitare..
Annars så har jag varit med massa vänner och haft det trevligt. Imorgon väntar en redovisning av en bok som jag knappt påbörjat så jag har en hel del läsande ikv/inatt.
puss!
Bjuder på en nytagenbild där jag hänger läpp hhah ,. ;)
PS. Skorna i det tidigare inlägget är från NELLY.com

new in!

Här kommer bilderna på det jag fick hem igår. Fucking gorgeous.
S

Det här är jag!

Det är så typiskt mig att glömma/tappa bort saker. Dom som ligger högst upp på listan av glömde saker och telefonen och nycklarna. Ungefär det viktigaste jag äger..
Idag t.e.x Glömde jag min mobil i en av crosstrainermaskinerna på IKSU och så klart kommer jag på det för sent och när jag går tillbaka är den borta.. Paniken lixom rusar genom en, aha, tänkte jag det hann gå en månad innan den var borta..
Förutom att jag är jävligt dålig på att hålla reda på saker har jag också väldigt tur att ALLTID få tillbaka dom bara för att någon snäll själ lämnar in grejorna i en reception eller liknande. Då är det okej att tappa bort saker eftersom jag på ett eller annat sätt alltid lyckas få tillbaka dom! ;)

Ska sova som en jävla bebis inatt!

Gick till supermarket och hämtade ut ett paket från NELLY, Fick även med mig en ELLE tidning som jag ska njuta av imorgonkväll för ikv ska jag sova tidigt, är helt slut i kroppen. Inte så konstigt efter som jag förutom drog och sprang extremt tidigt imorse och fick på ett stepup pass efter skolan. Sist men inte minst en promenad till ica. Gud jag är spaghetti i benen och mina ögonlock vill vila nu. Dröm sött allihopa ♥

Orkar inte lägga in bilder på sakerna ikv, utan jag gör det imorgon!

Godmorgon!

Jag vaknade 05.10 och kunde inte somna om. Jag var dessutom ganska pigg så jag tog på mig springskorna och drog ut och sprang i regnet. Efter halva vägen ringde väckarn på telefonen och jag trodde allvarligt att jag drömde, det var helt sjukt, jag lixom flög fram!
Nu ska jag äta frukost och sedan bege mig mot skolan.

no make, no fake

Har precis tvättat bort sminket och borstat tänderna. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur boken som vi måste läsa med svenskan och sen föra läslogg. Jag suger på sånt och jag är inget vidare fan av läsning men det måste göras.
Hoppas ni har haft en super helg. Är fett avis på er som var på Umeå Open och jag sitter nästan och gråter att jag inte for men i sommar kommer jag förhoppningsvis få se Håkan och Daniel A-R m.m i alla fall!
Godnatt!

igår!!

Igår hade jag en jätte myysig kväll med Lovisa. Vi lagade 3-rätters och dunkade musik, helt underbart!
För att inte tala om maten men gud vad god det blev.
nu: Dags för en löprunda 5,3 km är väl behövligt efter gårdagens monstermiddag :)
Västerbottensostpaj m.romsås
Kycklinglår chévregratinerad sparris och sallad
Fruksallad med vaniljvisp






Orkade inte ta kort på frukten , eller ah, jag hann hugga in innan AHAHAH! :)

RSS 2.0