Söndag

hello!
Vaknade jätte tidigt imorse och sen dess har jag sett på OTH .Nu ska börja göra mig i ordning för att dra till en studio och leka lite sen drar jag mig direkt mot gymet för att köra stepmuskel.



like a prayer

Kvällen har ägnats åt att sy om en klänning. Ni vet den där med svarta med håliga armar? :)
Är inte helt klar än så resultatet kommer senare.
Nytt i smyckesväg har det också blivit. Har beställt 3 snyggingar från stylebytyra. Dom kommer förhoppningsvis på måndag eller något.
Bara för att jag helt hade lust att byta samtalsämne så slog det mig hur mkt jag saknar sommaren och värmen. 2011 ska ge mkt sol har jag bestämt. Har en del cash på banken som ska gå till solresor. Can´t wait :)
SOMMARABSTINENS






direkt från skolan!

Sitter och väntar på att Tyskan ska börja, vi ska se film wioho :)

World religions

Det har en tuff dag där det blivit mycket spring här hemma pga olika orsaker. Nu har jag äntligen fått lägga mig ner i min säng i mitt nya nattlinne och en varm riskudde.
Ska läsa igenom läxan som vi har till på torsdag sen är det godnatt!




nytt

Var på stan med blomman och sen mötte jag upp vic! hittade några fynd, är fett nöjd :)
+en vit mössa

Fight for nothing

Hej på er!, Kom hem från Kittelfjäll igår kväll och shit va bra vi har haft det! jag och mina älsklingsbrudar! Underbar skidåkning i puder snö!, vi hade kanonväder på lördagen 5- och sol sen snöade det på söndag men det blev skönare att åka men man såg absolut ingenting. Hoppas att ni har haft det bra här hemma under helgen. :)
Klockan 16 drog jag på Step bas där Hillevi dödade oss med massa utfall och skit.!
Nu är jag hemma och har precis kommit ut ur duschen och nu vill jag helst sluta skriva för det ligger och väntar en grodbakelse på mig där nere, mums♥

livet leker

Att du är falsk vet jag redan. Att du är en lögnare vet jag redan men det jag inte visste var att du faktis kunde sjunka såhär lågt var jag lite osäker på. Undra om alla i Umeå håller på och ljuger om allt och alla "nya Umeå desease".
Ska blir skönt att få komma bort från den här råtthålan med mina soulmates. Bara ha jävligt kul och åka slalom! :)
Det är allt för mig den här veckan. Vi hörs på måndag!
Såklart finns det schysst folk i umeå också. Kärlek till er ♥

apan

Att klättra klättervägg klockan 8 på morgonen är inget jag rekomenderar. Spec inte om du är lika skrej som jag. Började typ hyperventilera på halva väggen. Trodde jag var påväg mot döden.

Hata inte brunch

Mådde illa imorse så jag for inte till skolan. Har ist suttit hemma och pluggat. Har tyskaprov på torsdag och det är fett svårt!
Laddade för dagen med en fet brunch. Så fet att jag bara orkade en macka halva glaset juice och hälften av flingorna! :)
Får se om jag mår bättre senare för ikv vankas det step up dance.

Colour

Som ni vet så har jag slingat håret men aldrig riktigt visat resultatet so here it comes!
Snyggt va?
Köpte och hårprodukter då. B.l.a. schampo och balsam som skulle behålla den kalla färgen i håret. Tycker inte om dom varma pigmenten.

Varnar känsliga läsare..

Efter en skön fest hos Vilé igår drog jag och Vic hem till henne. När vi vaknade imorse kände vi för att spela lite Kincet., gjorde illa mig rejält men det vare värt, jag vann ju lixom? ;)

Världens sämsta bild på dagens

Idag hade jag på mig en klänning som jag fick av mormor. Det är ngt design klädmärke från Frankrike. Piffade upp den med ett skärp i midjan.

Förlåt gud, vi har syndat!

Efter en sväng på stan, god mat och en powernap så kände vi oss lite sugna på kladdkaka och kladdkaka fick det bli. Inte nog med det, lite kolasås på toppen, Snacka om feta, vi ville blotta fetheten för er så här kommer lite bilder på mrs Black and White!





Till dig som undrade över receptet!

Jag gör aldrig efter något recept när jag gör smoothies eller lagar med jag tar bara det jag vill ha men i den här så var det bara 4 ingredienser:
Mjölk
Annanas
Banan
Hallon
inget socker eller något bara vanliga saker, try it! Iaf om ni älskar skum som jag gör! :)

Översvämning.

Mixade ihop en smoothie som jag skulle dricka upp innan jag och Victoria drar på gymmet för att köra Aerobox.
Trodde att jag hade gjort exakt så mycket så det rymdes i glaset, tydligen inte...



Den blev superduper god, tunn, skummig och nyttig! :)

vill man så kan man, Vill man inte så kan JAG ändå!

Idag fick jag världens bästa idé, Den fungerade bättre än jag trodde.
Kan inte säga mer än att en grupp människor lär blir rätt överraskade.. ;)
Har just bevisat för mig själv att jag lyckas med allt,!
För jag har nyss gjort en mindre rolig helg till världens bäst, Tap that!

2 cool 4 school!

Är på världens sämsta humör och orkar inte skriva något så jag lägger in lite snigga bilder ist! :)

läsarfrågor

Har fått lite frågor om ditt och datt så jag tänkte svara på dom nu!

1. Jag antar att skorna jag köpte är rätt populära så dom försvinner och kommer till baka då och då för ju just nu hittar jag dom inte heller med dom heter "marble wedge" och kostade 349kr.

2. Klädställningen hittade jag av förvåning på JYSK. Den kostade bara 149kr och är perfekt storlek.

övrigt: Blomman it´s on!, men jag har legat i dvala ett tag.. Sen vågar jag inte ställa mig på vågen än (A)
Men nu jävlar!

Gossip girl!

Har legat hela dagen och sett på Gossip girl . Min lillasyster har klarat sig själv hela dagen, good 4 me. Bara för att jag bokstavligen har legat i sängen hela dagen och inte rört mig förutom när jag gick ner för trappan för att äta så tänkte jag gå till USM för att köra Step up bas. Nu är det allvar, beach  2011 here I come. Tonfisk och keso is my last name.
Efter jag kommer han ska jag fixa en liten överraskning till min babe som kommer hem imorgon efter 3 veckor utanför vårat kalla Sverige.
CYA
Update 19.09: Glömde att publicera inlägget men nu är jag hemma efter att ha gått sammanlagt 1h och kört ett mördarpass på gymmet, är helt slut. Nu ska jag duscha , äta soppa och se på gossip girl XOXO ;)

Time to sleep.

Sitter och dricker vatten, har säkert druckit 3 liter idag shit, jag som alltid brukar glömma bort att dricka. Hur som helst så ska jag försöka sova nu eftersom det kommer att bli en tidig uppstigning imorgon. Mina föräldrar jobbar och min lillasyster är ledig så ska försöka vara en rolig storasyster.

Hur sover du?

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

KÄLLA: AFTONBLADET

Men jag kopierade den från Paows blogg


Trying to breath



nytt till rummet.

Var på lite inredningsbutiker idag och hittade bla. en klädställning, en hylla,  en "Förvaringspall" och ett par söta tofflor.
Ps. Dåliga bilder men orkade inte hämta den braiga kameran! :)

new shoes!

Bställde ett par skor från Nelly för 2 dagar sen. Idag efter gymet så fick jag ett sms där det stod att dom hade kommit, REDAN :O , Så jag hämtade ut som och fyfan va snygga dom är.!

insecure..

Jag brukar inte sitta och skriva av mig på bloggen om såna här saker men det måste UUUT. Jag har verkligen ingen som jag kan snacka med det här om förutom min bästavän.. hon kommer hem den 10e och då ska jag träffa henne. Hela lovet har hon varit borta, alldelens för länge. Jag får damp på mig själv att vi faktis bråkade som fan sista gången jag var med henne innan hon drog.. Inget trevligt hejdå precis! Vi kanske behövde vara skilda ett tag eftersom vi nästan har spenderat varenda dag med varann tidigare.
Sen kommer vi till det kapitlet som jag gruvar mig för att publicera på bloggen. Jag känner mig osäker och omtyckt, omtyckt av många, så många att det blir jobbigt, jag kan inte hantera allt det blir för mycket.

Har spenderat många av lovets dagar med mina närmsta vänner och deras pojkvänner, blir så glad när jag ser dom tillsammas. Världens finaste par är dom.
Det är jobbigt att vara ensam, sova ensam och inte ha någon att älska, jag vill kunna älska igen som jag har kunnat förut, det var speciellt.
Men samtidigt är jag rädd för förhållanden, tänk om det inte blir bra, tänkt om det bara är ngn liten crush man har bara för att man känner sig ensam och vill ha någon vid ens sida så jag ryggar tillbaka. Jag blir rädd för mig själv, Har stött bort alldelens för många människor förra året, bästa vänner framförallt.
Jag har slutat träna dom sista veckorna , varför? Jag som älskar att träna, det för mig att rensa tankarna och bara vara tom för en timme eller 2.

Ps,Kladdade bara ner allt ur mitt huvud så det kanske knappt går att läsa



fuck it

Sitter och deppar till några favoritlåtar. Det är svår nu, saknar min vän som kommer hem snart igen ♥

Saknat mig?

Kommer inte be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på evigheter eftersom jag faktis har ett liv.. :)
Lovet är slut om en vecka och jag har faktis haft riktigt trevligt hittils, roligare ska det bli!
Jag är fortfarande inte ett dugg bloggsugen så jag lägger bara in några bilder :)
En mycket snygg bild från julafton..eller vad säger ni? ;)
Tog lite egos
En till
Ännu en till
Nyår!
Emelie och hennes kille!
Påväg till Vännäs för snowboard med Emilia
Nyår,
Har även varit med lovisa och åkt skoter med 2 fina pojkar! :)

RSS 2.0