Ett projekt!

Håller på med ett litet projekt på textilslöjden. Så här ser det ut när jag provar mina delar som tog 2 FUCKING LEKTIONER att rita och klippa ut. Vad kan det vara jag gör? ;)
Här får ni en liten Sneakpeak.. Den som gissar rätt får en länk :)
Ja, sådär kan ju också en röv se ut i en papppersmodell, snyggt eller hur? ;)

Idag leker jag modell utan face!

Här kommer dagen outfit!

Du bara sprang förbi.

Har nyss käkat Bullenskorv och potatisbullar, bra kombination? nej..
Iaf så gick det bra på bodypumpen, lite svårt dock eftersom det var första gången. Kan lova att det kändes i armar och ben!

Nu sitter jag och pluggar lite samhällskunskap och ska nog iväg och träffa Andreas en sväng innan jag och Victoria ska på dansmix :)








Godmorgon!

Tjena bloggen!
Det blev ingen vidare sovmorgon för mig idag även fast jag är ledig. Ska kliva upp ur sängen för att käka en monster frukost sen ska jag på bodypumpen som börjar halv 12.
HAH, ni ser ju, morgongymnastiken är redan i full gång! skämtåsido! ha :)


FETTISDAG

Fast näe jag skoja bara. Känner mig dock som världens tyngsta människa just nu. Är helt slut efter skolan. Funderar faktis på att ta en powernap innan jag ska iväg på Cardiomuskel, roligroligt! =) Hur som helst så kan jag ta ut mig hur mycket jag vill idag för jag är faktis LEDIG imorgon, sug på den!
Då blir det också dans mix. Såg att det var fullbokat så det kommer nog vara vääldigt trångt och jag kommer vara sääämst, men spånt får man ta hehe! :)
Här kommer en bild inspererad av Linn Eliasson. Får jag chans på dig? :]



mummmsss

Har varit med pappa beställt färg och tapet till mitt rum. Det kommer bli hur snyggt som helst!!!! Sen for vi in till stan och då köpte han en sallad till mig från Gouter,sitter och äter den nu. Jag dör hur god den är finns inget godare MUMS




Klockan 17.00 blire Cardiomuskel och tills dess ska jag plugga...

dramadrama och drama

Har hänt så sjukt mycket otrevligt idag så jag och Victoria kände för att dra ut och käka, kanske slänga i oss lite alkohol och bara ha trevligt, snacka och tänka på lite annat.
Vi bokade bord på Eastern Palace och sen ser vi vars kvällen tar oss. Hör av er hihi ♥


Du är den finaste jag har bästa vän!

nytt


blackout...

Var på gymet idag, skulle köra ett step up pass. Stressade som fan dit eftersom jag trodde den började 18.00 och jag skulle hinna på Stadium för att köpa lite småsaker. När jag kom dit insåg jag att det inte började fören 18.30, så jag körde maskinerna som instruktören sa att jag skulle använda.
Klockan blev iaf halv 7 och passet började. Jag kände mig seg i hela kroppen och det var trångt och varmt i salen sen i mitten av passet svartnade det bara för ögonen och jag blev helt yr. Trodde att jag skulle falla ihop. Gjorde som tur var inte det men jag fick lov att avbryta., vad händer med mig? hoppas att det bara är mensen som är påväg för jag är fan inte stabil just nu. USCH!
ska sova nu. Godnatt bloggen♥


det du inte vill läsa!

Kom nyss hem från gymet där jag har tillbringat 2,5 h ikv. Skulle egentligen bara på en instruktion hur maskinerna fungerade men Emelie smsade och jag var kände att vara lite spontan av mig så jag bokade in mig på Step x-press följt av Core. Jag måste säga att core är fan det jobbigast jag vet, satan vad man får kämpa alltså!
Efter passen körde jag lite streching i gymet och väntade på att klockan skulle bli sju då jag hade bokat tid för instruktionen. Vi la upp ett "schema" över dom olika grejorna som jag rekomenderas att göra och ja nu sitter jag hemma och ska sätta igång med min uppsats som ska lämnas in i morgon :)

Aoootch!!!

Har boktstavligt talet konkat runt med en 8,3kilos väska på min axel idag, jag har typ blå märken efter att bandet har sågat sig in i huden. Inte nog med det, eftersom mina nycklas försvann i fredags igen.. så har jag varit helt förlamad. Mitt liv satt på den där nyckelknippan. Husnyckel, skåpnyckel, mammas cykelnykel, min cykelnyckel, moppe nycklar. ahh rubbet helt enkel. Det är inte lätt att vara jag!
Hade en aning om att nyklarna var kvar uppe på friidrottsarenan på campus så pappa drog dig och se där var dom, andas uuuuuttt!!


Efter skolan mötte jag upp Emilia i stan för att vara hennes "moraliska stöd" på en grej hehe¨¨Snäll vän hon har! ;*
Sen direkt till gymmet där jag mötte Victoria och träffade även Emelie Eriksson. Vi körde hårt på dagens step up pass, svetten bara rann. Skönt som fan att hoppa in i duschen när jag kom hem och nu är jag en hel människa igen. Ren iaf! =)




söndag.

Hello, kom nyss hem från gymet med Victoria, först körde vi en timme själv i gymet, det blev rullbandet och lite mage sen körde vi Bodybalance 60 min så jag är ganska sliten och ofräsh just nu ska lägga mig i badet med kokhett vatten och typ drukna, haha nä men nästan för jag måste nämligen sätta mig ner och plugga...


Såå här snygg är jag efter dagens träning...

kanske, kanske inte?

Jag är verkligen den ovigaste och svagaste personen i världen, har aldrig kunnat gå upp i brygga som alla andra kan, tro mig har gjort ett par försök på bodybalance men det var omöjlig... till igår faktis. JAG KLARADE DET ! är typ stolt eftersom det är det ändå halvsmidiga jag nu kan göra jippiii :)

Ska ta och hoppa in i duschen, käka lunch och sen bege mig till stan med Victoria, seeyyaah!


Ps. Bilden är tagen just innan jag har tryckt upp mig helt så den ser lite störd ut haha^^

Klockan är 06.06..

Och jag har tagit mig upp ur sängen, ska iväg på gymet och köra bodybalance. Även fast det är sjukt drygt att stiga upp så tidigt så är det mycket skönare att träna på morgonen + att man har hela dagen kvar sen.

Igår blev det först käk på Ronyas med Andreas och någon Edward, rolig figur det där! sen blev det bio, I taket lyser stjärnorna, fett rolig film faktis men jag tror att jag skrattade mest år Edwards skratt HAHA! :)
Hur som helst så var det en mysig onsdag förutom att det SPÖREGNADE...


PS: SKREV FEL, MEN VAFAN RYMDEN OCH STJÄRNOR HÖR VÄL IHOP HEHE (A) Menade såklart I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR ;)


Världens Godaste

Är färskpressad apelsinjuice på morgonen och det är precis vad jag ska dricka nu Wiho :)

skolfotot

Man kan nog inte bli mer natural än mig på den här bliden, "pyjamas" och direkt ur sängen om jag ska vara ärlig, JAG BJUDER! =)

Dagen/kvällens


Inception

Har slitit som fan idag, 45 min teamcykling sen körde jag mage och armar själv nere i gymet. Efter jag hade duschat och fräshat upp mig så möts jag självklart att spöregn när jag ska köra hem.. Så ikv ska jag faktis UNNA mig bio med Emelie, det är jag fan värd!



sickkk

http://www.dn.se/nyheter/varlden/moske-vid-ground-zero-uppror-1.1137754
Ursäkta mig men hur stört är inte detta, jag blev så sur när jag hörde det här, det var alltså tänkt att man skulle bygga en 13 våningars moské på Ground Zero, där World Trade Center tidigare stod innan dom tornen attackerades av islamska terrorister....

Har verkligen ingenting imot islam/muslimer whatever, men just det här kändes lite konstigt, som om dom ville ta över platsen lixom där flera tusen människor dog!

sneakpeak..

På jeansen som jag köpte idag, har inte äns hunnit ta bort lappen haha :)

outfit

Kom nyss hem från stan, köpte ett par jeans, visar dom sen :)
världen sämsta bild men whatever =)

Heja Västerbotten!!

Stort grattis till er killar som lyckas ta er till semi, jag och Emilia satt klistrade framför tvn och skrek som galningar.!
HÖHÖ ^^

spec Gustavs tackling som bokstavligen klämde ihop killen, fan va vi garva, du och alla andra är sjukt jävla grymma, lycka till :)


PS. Glöm inte att kolla när som spöar sthlm 14.30 idag!

Till dig Victoria (L)

Hej, vickan , jag vet inte om du ser det här men jag tänkte att du ville ha lite att skratta åt mer än håriga turkar, miss u puss♥
Det finns en bild som inte har ngn effekt men jag tycker den smälter in ganska bra, kan ni hitta den? ;)

YES, I DID IT

Ja, det stämmer jag tog mig faktis upp imorse, men inte halv 6 utan tio i 7.. alltså 20 minuter innan passet skulle börja så jag slängde på mig kläderna och drog iväg, som tur va hade jag packat väskan igårkväll!
Sjukt bra träning och det var dessutom roligare än vad jag trodde, tiden bara flög iväg och svettet bara rann, euw. Men då vet man ju iaf att man har tränat bra, right? ;)
Nu ska jag drick upp min Gainomax och sedan blire No.. =)

Bilden är hämtad från google!

nejnejnej, det får inte bli fel den här gången!

Är helt slutkörd efter dagens pass verkligen, körde på den högre step brädan och jag kan lova att det kändes, men har börjat lära mig stegen nu så fyfan var kul det var, min blogg börjar bli värsta ointressanta träningsdagboken, men ni behöver ju inte läsa om ni inte vill^^


Imorgon är det fredag och jag har ställt klockan på 05.30 för att 07.00 kommer jag befinna mig på gymet för teamcycling, är sjukt taggad, undra om det kommer vara lika jobbigt som alla säger?
nyduschad, trött och sliten.


Dagens outfit!

•Blus-H&M
Jeanstights-Gina

gouter and so on.!

Hello peepps!

Har varit med Emelie i stort sätt hela dagen, trevligtrevligt. Vi har krattat upp lite gräs på byagården sen drog vi ner på stan för att hon skulle träffa några kompisar.. Dock så kan jag inte påstå att hennes kompisar låt riktigt i min smak, "frasses G:s" som sitter i äckliga och fula kläder och tigger om cigg så jag höll mig på avstånd för att det inte skulle se ut som jag hörde hemma där HÖH^^
Efter att jag hade hållit ut ett bra jävla tag så kom den bästa Andreas och räddade mig därifrån så vi gled runt lite och snackade tills han skulle på match och jag och E skulle på BodyBalance, det var roligare än Yoga men jag sträckte mig tyvärr så det blir att lägga på Tigerbalsam nu innan jag somnar..
Sen får vi inte glömma att ge en fett mkt creds till Gouter där vi käka efter träningen, ni vet den "nya subway" vid Kunsan, sjukt goda mackor där som dessutom är nyttigare, så ni som säger att det är bajs kan ju käka där för jag blev förvånad över hur gott det var, mke fräschare grönsaker och trevlig personal ;)


Påväg mot stan!=)


Nu-godnatt ♥



söta bilder på morgonkvisten...

..Fast näe, ska gå ner och äta frukost sen börja dra mig mot skolan, slutar 13.50 så det blir en ganska chill dag. Ingen träning idag om jag inte får något ryck senare. Hur som helst så ska jag till mormor och hämta mina ihop tjänade pengar, funderar på om jag ska ta hål i navlen eller slinga om håret, båda berhövs ju. Hade inte tänkt att göra som alla andra nu innan vintern att bli gråa och trista hehe.

YOGA

...Var ungefär det värsta jag har varit med om, men kommer ändå fortsätta gå för att bli mjuk i kroppen osv, är ju ungefär den stelaste i Umeå just nu..Jag trodde att det var ett skämt från början lixom: nu går vi över till hundställningen, jag ba wtf haha :)
Tog iaf en egoowbild direkt efter hehe..


feeling strong!

Hej på er, är helt slut efter idag och ska faktis ta och sussa tidigt för att orka med konditionstestet som vi har imrgon klockan 8.00, det innebär att vi ska springa 3,2 km så snabbt vi kan, ju snabbare man springer desto bättre betyg, har kunnat hålla mig på MVG 2 år nu så vi får väl hålla tummarna, På kvällen ska jag göra 60 min yoga, det kommer bli fett spännande och också skönt eftersom jag har fått en uppfattning av att det är väldigt avslappnande.

Efter skolan idag stötte jag på Andreas på vägen in till stan för att möta upp Emelie så vi körde lite tidsfördriv med han och hans vän innan jag skulle iväg på gymet, hade sjukt ont i huvudet och var aphungrig eftersom att skolan mat var oätlig idag, men tog mig igenom step passet ändå så ni kanske förstår att jag vill sova nu hihi..

Det kommer bli en tuff vecka, har bestämt mig för att köra hårt i 4 veckor nu..


färgning

Har nyss färgat mammas hår, men vet inte hur det blev än så kan lägga in en bild på det när jag vet hehe..
Jag börjar faktis bli riktig pro på att färga hår, vet inte hur många gånger jag har gjort det.


bilder från idag!

Kom hem ganska nyss är sjukt trött, ögonen vill bara falla igen men jag bjuder på lite härliga bilder... !

snygg ollan i bilen!!


taggad


finaste Emelie :)



GODNATT

Woke up in the morning felt like P Diddy..

Godmorgon solstrålar!
Vaknade av ett Emelie ringde och väckte mig...Var ju egentligen tänkt att jag skulle dra mig mot gymet snart men ist kommer jag sitta i en bil till övik för att vara 12 år igen, jag och Empan ska bada, hih :) Litet spontant helgäventyr kommer bli as kul men måste packa nu PPUSSS

NYVAKEN OLIVIA (frillan alltså....)




saturday night!

Kom nyss hem efter en super trevlig kväll med Estern Palace(kan medela att jag har smakat sushi, USCH), Waynes och sen fest men massa trevliga och nya ansikten.


Imorgon blir det gymet för min del sen plugga lite iguess..
men nu ska jag borsta tänderna med världens bästa tandkräm, har flera tuber i skåpet ;)



new shoes!

Glömde att visa skorna som jag köpte, var lite sådär mot dom i början men nu fullständigt älskar jag dom!


skolfoto..

Vaknade imorse, drog på mig ngn random långärmad tröja, åt frukost, borsta tänderna och drog till skolan, tror ni inte att jag helt hade glömt att vi hade skolfoto idag då?
Bara för det så är det jag en av dom som ska sitta längst fram, har inte gjort det i hela mitt 15 åriga liv, så om ni undrar vem det är som sitter längst fram och nyss ser ut som att den kommer från ett jävla koncentrationsläger, så kan jag berätta att det är jag tyvärr.. HAH
Nog om det !

Ikv ska jag träffa min älsklingsbrud eftersom att stumpan drar till Turiket på söndag och lämnar kvar mig här i kylan.. :(
Lägger in en bild på en väääldigt trööttt Olivia.


step up!

Hello, kom nyss hem från gymmet efter att ha kört STEP UP för första gången, super svårt frånbörjan eftersom alla utom jag kunde stegen men man började förstå mer och mer efter ett tag. Hur som helst så var det super kul och jag kommer fortsätta köra det så jag kan programmet helt utan problem, låter bra va?




Nu ska jag duscha och sen sätta mig med No-läxan som vi har tills imrgon, puss

ONSDAG

Igår var det ju tänkt att det skulle bli teamcykling men kom lite sent så jag och Moa körde ett stenhårt pass inne i gymmet.
•20min på bandet
•10 min på någon maskin jag inte vet (sjukt jobbig en)
•2000m rodd
•plankan 2min
• hopprep 5min
• sen 15 min till på bandet men då gick vi bara
sen prövade vi lite andra grejer, kan säga att det märks att jag har tränat för jag har sjuk träningsvärk idag..

Mina planer för dagen är att jag ska ta mig igenom sista lektionen som börjar snart sen ska jag möte upp en gammal vän på stan, måste fortsätta min jakt på dom perfekta skorna, hehe ^^
Efter det blir det att ta en fika på Waynes med Andreas, godden =)



RSS 2.0