dagen vi alla älskar, Måndag!

Gick hem från skolan idag. Det var fett kallt som vanligt, önskar att jag kunde vänja mig men tyvärr.
Efter middagen skjutsade pappa mig till Emma. Hon frågade tidigare idag om jag ville sjunga när hon spelade på "blå fredag" på kyrkan. Så vi har valt lite låtar som vi ska köra då.
Det största tiden gick nog åt till att ta bilder med Anton den sötnosen! Han är riktig charmknutte faktis! :D
såklart med mobilkameran så det blev ju bra bilder som vanligt..

Egosöndag!

1:a advent!

Kvällen har varit supermysig med god mat och trevliga gäster. Catrine är hk lärare så hon förhörde mig på konsument ekonomi provet som jag har imorgon. GREAT!
Hur som helst har jag funderat på frågestund, vad säger ni, vill ni ha en sån? :)




GE MIG SOMMAR!!!

Fanfanfan. Så fort man går utanför dörren så dör man ju av frost ända ner till halsgropen. Vill helst gå i ide och bara vara död hela vintern. Längtar som fan till värmen och ljuset. Synd bara att man inte uppskattar det lika mycket när den väl är här (om man kan kalla Sverige värme).

Nu ska jag iaf somna in med min bästa vän, Nallen som alltid finnas i mitt liv. Kan inte sova utan dig. blir så ensamt då♥
Morgondagen kommer att bjuda på teamcykling 45 min och stepmuskel 75 min!


friday night,

Ska pallra mig till Emilia för mys och snack , hih :)

tjockt trött.

blev inget klipp idag. Hade för mycket annat som jag skulle göra. Imorgon blir det Teamcykling 07.10. Taggat.. Jag får iallafall skjutts av pappi. Hade varit lite tungt att gå till usm sådär halv 7 på morgonen..
Imorgon efter skolan ska jag träffa blommisss♥
Bjuder på en godnatt-trött bild hih

nr.3

Är på g med sångklipp nr.3. Det blir en cover på Love The Way You Lie part 2. Måste bara finslipa lite på dom fruktansvärt höga tonerna som jag har fett svårt för. heh, hur som helst så kommer det förhoppningsvis upp imorgon.!
GODNATT

Snuskbild på Lovisa och mig idag. hehe :)


NY FAVORIT!

Här kommer part 2 av Love The Way You Lie. Jävulskt bra, får rysningar!


måndag.. (fail på rubriken, det är tisdag...)

Har varit en helt okej dag på skolan idag, slutade klockan 2 då jag och Lovisa gick till Lotta och snackade lite om julavslutningen så vi ska köra. Men jag kanske bangar alltså jag och publik går inte riktigt ihop, det skiter sig bara HAH, så vi får väl se . :)
Efter det fick jag sällskap hem nästan hela vägen av sötnosen så det blev mycket snack . :)
Nu ligger jag i sängen och försöker samla kraft inför cardiomuskel halv 7 ikv. Blir så fruktansvärt trött av kylan och mörkret men det är bara att bestämma sig.

sneakpeak

Ligger in några smygtittar på mitt rum innan jag ska hoppa i säng. Börjar 8 på IKSU imorgon, fett drygt eftersom jag måste åka buss för pappa är i s-vall då . :(



GODNATT

Sovgott världen, nu ska jag sova i världens mysigaste rum. Imorgon väntar helvettet. Är så sjukt less på skolan just nu.

DU är inte värd ngn, fuck off

Jag har goda nyheter!, Idag är dagen då jag flyttar in i mitt rum igen. Det som jag trodde skulle ta 1 vecka tog mer än en månad så jag är överlycklig. Det blev verkligen hur bra som helst!
För att få det lite mysigare så var vi och köpte lite ramar och pynt idag. Ni får se hur rummet blev när allt är klart. Tills dess lägger jag upp mer bilder från i fredags, bla min outfit då :)

yesterday

Igår var jag med Emelie, vi drog på Waynes, tog en latte sen gick vi hem till henne där det blev lite mer att kolla på resmål. Det kanske inte blir Thailand utan Filippinerna, där Robinsin har spelats in, hur coolt är inte det? :)
Hur som helst blev vi lite rastlösa så vi drog och sa hej till två pojkar men det var så himla kallt ute så vi drog hem igen. Där vi återigen blev rastlösa så jag kände för att slänga mig i snön. Jag ångrade mig SNABBT efte jag hade gjort det. Jag har aldrig skakat så mycket i hela mitt liv och kan lova att tårarna inte var långt borta men nu är det iaf gjort.. .
HAH, ni får inte klaga på mina trosor, men jag kunde ju inte flasha hela stjärten för er.  sådet fick bli Björnisar haha ;)

Fredagens glamorösa middag..

och ja, jag älskar spenat! Fett nyttigt också! :)
Nu ska jag göra mig iordning och dra mig till Emelie. Vi ska nog bara ta det lugnt. Kanske tar en fika! :)

Tränat, duscha, sova!


Emilia gav oss en present..

Vad tycker ni, snygga va?
Passar in ganska bra på oss. Tur att hon tog min favoritbild som jag tog i en studio för ett tag sen ;). Är så otroligt snygg på den. Blir kär i mig själv (L)
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

sleepless again

Sov 4 timmar i natt och jag tänker sova nu innan jag bokstavligen ramlar ihop talk to you later
Blev lite trött på skolan också så vicky, anna och jag intog golvet innan musiken..

NOSTALGI

Checkade stationära datorn som jag aldrig använder och hittade lite gamla godingar. heh, alltid lika kul! :)







hemgång, TRÖTT

Och nu ligger vi utslagna i sängen. Tuff natt igår! :)

ALLA HATADE DIG DÅ, ALLA HATAR DIG NU. ALLA KOMMER ALLTID ATT HATA DIG!

hej på er!
Jag har precis noppat ögonbrynen. känns skönt att ha gjort bort det. Fyfan vad ont det gör att dra bort ogräset haha!
Ska hoppa på cykeln till mormor och morfar för att käka där sen blir det att vara med Emelie. Vi lär bara ta det lungt @ my place. Ganska skönt faktis, är helt slut efter den här veckan.
Vi hörs sen, puss!

teamcykling

FredagFredagFredag!.
Det är morgon.. Eller det är typ natt, klockan är 5.30 och jag har nyss tagit mig upp ur sängen. Ska ta mig iväg till gymmet för att köra 45min teamcycling. Det var längesen jag var iväg på ett tidigt morgon pass och gosh vad det känns skönt efteråt. Den börjar 07.10 och jag tar bussen som går 06.22 från Röbäck så nu är det på med träningsgrejorna och slänga i sig havregrynsgröt för att palla med.
Skolan börjar 9.10 och dagen slutar på IKSU efter idrotten. Det står beachvolleyboll på schemat vilket jag tycker är awesome.   ..... om man hade spelat med några som iaf vill spela. Det är ett helt värdelöst spel om man kör men dom som inte gör något alls. FÖRSÖK IAF, SNÄLLA! När men där kom det ut lite aggro men vafan gå hem om ni inte vill för ni förstör bara! FUCKOFF !!

försök att sova med en tom mage!

Det går inte och eftersom jag sov 3h efter friluftsdagen så är jag helt utvilad nu. gick och la mig halv 11 och försökte att sova. Gav upp 12 efter att min mage kurrade som ett odjur. Jag ignorerade det ett tag sen fick det vara nog då gick jag upp och värmde middagen som jag inte åt för att jag var så mätt. Alltså har jag suttit och käka köttfärssås med ris!? (pastan var slut) 20 i 1... Är iaf mätt nu och ska göra ett nytt försök till att sova eftersom jag ska upp fett tidigt.
Wish me luck
HUNGRIG TJEJ

NI måste kolla.

Usch va roliga saker jag ha tittat på idag. det här videoklippet var fan roligast. NI MÅSTE KOLLA HELA HAAHH

Ruligt. !!

HAHAHAHAH

GODBLESS PENSIONÄRJÄVLAR

JAG HAR FAN ALDRIG SKRATTAT SÅHÄR MYCKET I HELA MITT LIV. AHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Workout

Om ni tittar ut så ser ni kanske att cykla till gymet inte är speciellt lockande så jag satt på högtalarna så att hela huset skakade och körde ett träningspass själv men gjorde iprincip allt som vi brukar göra på passen. Det gick ju bra och så men hur kul är det egentligen att stå själv i källaren som en tönt och träna haha.... Jaja nu är det iaf gjort och det lär inte hända igen just so you know =)
Lätt skönaste outfiten att träna i men aldrig att jag skulle träna i det in public.

Snöstorm!

Nu är vintern här och fyfan vad jag har lust att gå i ide. Jag hatar det här vädret i massor! Hur mycket kläder man än drar på sig så börjar man frysa direkt man gå utanför dörren, hur kul är det?
Visst det kan vara mysigt också men vintern är till största del PAIN.
I morse så väcks jag av att höra mamma säga att det var snöstorm. Åh fan va kul tänkte jag, äntligen behöver man inte bara frysa utan nu kan man också få ett fucked up ansikte på köpet. Tänk er bara att cykla när det snöar, är det snyggt eller? Ögonen blir till små kinesögon och det ser precis ut som om man sätter på sig mascara, ni vet när man står jätte nära spegeln med öppen mun. Kul? nä jag trodde inte det heller..

Hittade ett bra exempel här.. Visst håller ni med mig hah? ;)


Cardiomuskel.

Har nyss kommit hem från ett grymt hårt pass med Sofia Å. Hur jobbit det än är så får hon det ändå roligt, jag fattar inte helt ärligt hur hon bär sig åt. Utmanade mig själv genom att ta lite tyngre hantlar idag en vad jag brukar. Kommer väl få lida för det imorgon..
Nu måste jag hoppa in i duschen. Ska också inviga min nya hårinpackning så Tjao! :)

Btw så fick det bli den här västen. Fett nöjd även om jag lär få vänta tills våren med att använda den.. :(


school!


Päls!

Drog som sagt på stan efter skolan och letade efter en pälsväst från Sisters Point. Efter 1,5h letandes gav jag upp. Gick in på MQ och hittade en väst till mig själv istället sen kom Emelie och vi drog och käkade tillsammas men eftersom det var så jävulsk kallt ute så tog vi vägen genom Kungspassagen och VIPS, vad tror ni inte hänger inne på DIXI om inte den pälsvästen jag har letat som sjutton efter!!
Jag provade den och jag måste säga att den vann över den från MQ så den blir det att lämna tillbaka och imorgon köper mamma den till mig och kusinen. Som tur är så bor hon i Sthlm, annars hade det blivit lite fail med likadana..
Vilken tycker ni var snyggast?
Den svarta från MQ eller den andra?





8 November..

Och ja det är sant. Det vi alla fruktar har startat efter en veckas ledighet. En vecka som har gått för snabbt. Kan iaf glädja mig åt att jag fick MVG på musikprovet, frågan är ju bara varför jag ska veta om klassisk musikhistoria...
Hur som helst så ska jag dra med Lovisa på lunchen för att gå ut med hennes hund. Det var tydligen en Kinesisk nakenhund med hår hur nu det går ihop?!

Slutar 15.20 och då tror jag att det blir en sväng på stan. Måste köpa en hårinpackning och en mössa.  Sen ville min KUSIN att jag skulle kolla om en pälsväst från sisterspoint finns här i Umeå, det är tydligen helt utsåld i Stockholm. Jag kanske också fastnar för den. Vem vet? Jag provade en pälsjacka igår och det måste nog vara det skönaste plagget jag någonsin provat men jag vet inte riktigt om jag är någon pälsmänniska..


makeup

För att fördriva tiden igår så provade jag en lite annorlunda sminkning.
såhär blev resultatet!

Ganska bra att jag tog dom här bilderna för det slog mig att jag verkligen måste noppa mina ögonbryn, inte okej!





EGO EGO EGO


Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt i kväll.
Det här och musik har varit min sysselsättning.





sångklipp nr.2

Säg gärna vad ni tycker! =)

Blev lite fail på vissa ställen men det får ni leva med fakits är ju inget proffs precis hah :)

OBS! SKIT HÖGT LJUD, SÄNK!

Gerdan

Pratade ganska nyss i telefonen med min 100 år gamla gammelfarmor. Eller hon pratade med mig eftersom hon är helt döv nästan. Ungefär så här lät det:

Gerd: ja hej. Lovet är nästan slut nu och jag har velat ge dig lite klirr i kassan, lovpengar men jag har inte orkat ringa. Kan du komma över idag?

Jag: JA JAG KAN KOMMA KLOCKAN 2!!!

Gerd: nej, men jag vill ge dig dom personligen jag vill inte att du skickar någon.
Jag: JAG FÖRSTÅR DET MEN JAG KAN KOMMA KLOCKAN 2!!

Gerd: Du förstår inte. Det skulle vara kul om du kom förbi och sa hej. Det var så längesen men du gör som du vill..
Jag: JAG KAN KOMMA KLOCKAN 2, KLOCKAN 2!!!!!!

Gerd: Ja, nu vet du vad jag ville säga.  Jag vill iaf att du ska komma så KOM!
*PIIIIIPPPP*
och där la hon på.. hah


Så nu sk jag göra mig iordning och hälsa på Gäddan. HEJDÅ :)

Bild från hennes 100-års dag. Hon måste ju vara den tuffaste kärringen jag känner! :)

Och ungefär såhär ser det ut när man ska prata med henne..


Nu.

är vi ruliga. Moa är här och vi ska snart dra ut. KISSES

stan.

Kom nyss hem från stan där jag har varit med mamma och mormor. Fick med mig några snygga kläder hem men blev less på deras babbel så jag gick hem direkt när jag hade köpt det jag ville ha. Tröjan jag blev kär i kommer mormor nog köpa till mig. Hoppas hon kommer hem med en påse. Wiho! :)
Nä fan nu ska jag fortsätta käka mina gudomliga tortellinis. Omg dom var helt störd goda!!
Så här såg kärleken ut. Visst var den snygg? :) 599kr går den på =)


cornrows

Blev less på mitt hår och fick lust att förändra något. Skulle aldrig kunna dra en sidecut men små cornrows på sidan är riktigt jävla hett! , Har aldrig gjort det förut så ha överseende med att dom ser förjävliga ut just nu. Men ska göra snyggare när jag orkar och har tid. Klockan är lixom 1 och jag har suttit framför spegeln och snabbgjort dom bara så ni kan få se ungefär hur det ska komma att se ut.
Hiss eller Diss?




soffpotatis.

Nu har jag legat och degat i soffan hela dagen. Enda gången jag har rest på mig har varit när jag ska gå upp för att hämta mat.. Det här är riktigt jävla illa alltså, Gymet har legat på hyllan den här veckan och nu är det dags att ta tag i fläsket igen. Jag tar på mig dom fulaste hörlurarna jag hittar och drar mig ut på en löptur, Victoria har nämligen sagt att det blir kladdkaka och andra goda saker ikv och om jag inte tar fel så kommer den ändå gången vi rör på oss vara när vi går till ica.. Men som sagt, jag ska ut och springa nu. Wish me luck ;)

BATMAN

Det blev en ny utstyrsel på gårkvällens fest. Då var det batman(women) wooho. Trevligt folk och så men musiken sög , JAPP DU HÖRDE BLOMMAN!
HAHA sen var ju jag och Emilia på våra egna äventyr om jag säger så. När vi kom hem typ 5 var jag DÖD, och ännu dödare idag.
Klockan är ändå inte så mkt så jag funderar på att göra ngt av dagen så bye! :)
Här kommer lite dåliga bilder från kvällen :)
'

synd att jag faktist bryr mig.

Har lust att skriva världens längsta inlägg just nu men jag skiter i det och lägger in den här bilden ist!

Slappt.

Har nyss käkat middag. Väntar på att Victoria och Emma ska komma hit, kommer troligtvis bli en lugn kväll.
Gick bajs på gymet idag. Blir så hilmla otaggad utan musik och ARG när inte hörlurarna fungerar som dom ska! Det här är anledningen till varför jag bara håller mig till passen! blir mer motiverad och kör järnet då. I gymet är det ju bara att svansa runt hah. nä men en FET DISS på den!
Bjuder på en liten smygisbild som jag tog efteråt :)

tandläkaren..

Har tid klockan 1 hos tandläkaren för rutinkontroll så jag slänger in ett snabbt inlägg innan jag drar. Det börjar pirra lite i magen nu innan. Har alltid haft svårt för tandläkaren, jag mena hur kul äre när någon har förstoringsglas i käften på en? Sen när dom ska ta bilder så stoppar som såklart in den största kameran i truten och tror att man ska kunna bita ihop?
-" AAJJJJJJ"
tandläkaren: Oj, gör det ont? ja den kanske var lite för stor..
-" Men nähe? det var som att få in en jävla sork i käften.

Blir Gymet efter besöket där. Har typ fikat för ett år ärligt. Typ festaste cheesecaken och massa onyttiga saker. !
CYA! :)

tråkit

Visste du..

att jag vill ha - sommar
att min senaste kyss - ett misstag
att jag lyssnar mest på - Darin

att jag pratar - jämt
att jag inte gillar - oärliga personer
att jag avskyr när folk startar - drama för ingenting
att kärlek är - hopplöst
att jag gillar att - ha kul
att jag alltid kommer att - hata dig
att jag är hemligt förälskad i - ingen
att sist jag grät var - förrgår
att min mobiltelefon är - trasig
att när jag vaknar på morgonen - är jag trött
att innan jag går och lägger mig - är jag trött
att idag har jag - sovit och ätit
att jag just nu tänker på - om jag ska dra ut eller inte
att i kväll ska jag - fika med släkt och kanske festa
att i morgon kommer jag - må bra
att jag hoppas -
att jag kommer må bra imorgon


Har du:
Någon som förstår dig? Victoria
Någon som du saknar? ja.
Någon som du hatar? dig och dig
Vem kramade dig senast? Victoria
Vem pussade dig senast? Du..
Vem ringde dig senast? Emilia

Vem ringde du senast? Mamma.
Vem var hemma hos dig senast? Mormor och Morfar
Vem var du hemma hos senast? Victoria
Har du några kärleksproblem? inget är felfritt.
Har du pratat med någon idag? ja.
Har du gråtit idag? nope
Har du skrattat idag? ja

Jag:

Är singel? yes
Svär ofta? yes
Sjunger i duschen? varje sekund
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? absolut. trendigt värre
Skrattar åt dina egna skämt? hah tyvärr
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis?
kanske
Har du:

piercingar? bara öronen nu. haft i näsan
Syskon? 2
Jobb? nej
För många vänner? lagom
Rymt hemifrån? hah ja
Färgat håret? ja
Bra självförtroende? heltokej.
Sagt "jag älskar dig" till någon? ja.
Varit kär? ja.
Gjort något olagligt? ja.
Somnat i skolan? ja hah
brutit ett ben? nej
Tappat bort mig i min hemstad? nej
Sett en fallande stjärna och önskat? ja
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? vem har inte?
Smugit ut utan lov? ja.
En hemlighet som ingen annan vet? det har jag säkert men den sitter långt inne.kommer inte ihåg
Sovit en hel dag? nej
Somnat gråtande? ja
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? hahaja
Blivit generad inför folk? hhaha ja det har jag
Varit kär i någon utan att säga det till personen? kanske
Ätit musslor? nej
Varit på en festival? beror på om det räknas
Haft ett förhållande i under en månad? hmm, tror inte det
Blivit kallad player? harjag?
Färgat ditt hår svart?nästan

Vad:

Längtar du till mest just nu? att mitt rum ska bli färdigt
Ska du göra i helgen? vet inte
Har du för kläder på dig? jeans, t-shirt
Gjorde du igår?festade
Ska du göra i sommar? tare som det kommer men lär bli massa
Åt du senast? indisk mat. mumms
Har du för mobil? sony ericson.
Vad köpte du senast? trosor (A)


FIESTA BABY

Blev en super bra kväll igår med massor av folk och dans. HAH jag och Victoria failade dock som fan med läckande dricka. Det var fan det värsta jag har varit med om. WET om jag säger så!
Hur som helst så var det bra drag och jag vi var Katt och Mus.. Ni kan ju gissa vem som fick vara mus hah! :)
Det här är den ändå bilden jag tog. Lämnade min kamera hemma för olika skäl!

RSS 2.0